1600.C 1700.C kaca listrik tungku lebur

gambaran

1600.C 1700.C kaca listrik produsén lebur tungku sarta supplier

-Electric Kaca lebur hawa tungku-High keramik listrik tungku lebur sacara lega lumaku pikeun pamekaran alat khusus sareng Lembaga Penelitian ilmiah paguron luhur sareng paguron luhur, laboratorium sareng perusahaan industri sareng pertambangan keramik, metalurgi, industri kimia, mesin, éléktronika, kaca, réfraktor, pamekaran bahan énggal, bahan khusus, gedong bahan, logam sareng sanyawa sanés sanés sanésna, analisis bahan, produksi.

Tungku lebur ieu utamina tiasa dilarapkeun dina keramik glasir, keramik, kaca, enamel sareng industri persiapan laboratorium tina frit, fluks kaca sareng suhu rendah, enamel porselen sareng agen penambaan, ogé tiasa nyumponan kabutuhan perusahaan leutik pikeun produksi alat-alat anu dianggo .

Data téknis

spésifikasi
Kubur tungku KSS-1700 Gelas lebur (zona damel jero) nganggo serat bahan Morgan anu diimpor, alit kapasitas panasna, pemanasan gancang (dugi ka suhu anu diperyogikeun peryogi 45 menit), hemat tanaga, panggunaan kualitas luhur tungku kalayan 1L, Kapasitas 3l, 5L, 10L, 20L. Pakean ogé, ngagunakeun méteran suhu digital anu tiasa diprogram, pemanasan suhu sacara otomatis, pelestarian panas, pendinginan sareng panyalindungan suhu, nganggo rod mollybdenum silikon (MoSi2) pamanas. Preferensi kontrol suhu nyaéta 1 / -1 .C
model: KSS-1400, KSS-1600, KSS-1700 Kaca lebur tungku
temp Gawe: 0-1700.C
Max temp: 1720.C
bahan Crucible: AZS, Zircon mullite, corundum-mullite, silika datar.
kapasitas Crucible (léter): 1L, 3L, 5L, 10L, 20L
Tegangan AC: 220V.380V, 50Hz / 60Hz.
Laju pemanasan: 0 ~ 20 ° C / mnt (<10 ° C)
Akurasi Suhu: ± 1 ° C
Unsur pemanasan: Batang molibdenum silikon (MoSi2)
Seragam lapangan suhu tungku: ± 1 C
Thermcouple: Jenis B
Struktur tungku: Kasus waja cangkang ganda ku hawa tiis
Suhu controller: * Kontrol mikrokomputer PID, konstan otomatis

suhu, santunan suhu gancang.

* 16 bagéan anu tiasa diprogram pikeun kontrol anu pas

* Diwangun dina panyalindungan pikeun pasangan termal anu overheated sareng rusak.

* Panel kontrol digital ageung pikeun operasi gampang.

 

Model di handap ogé bisa ngaropéa nurutkeun syarat customer:

Modél tungku  Temp damel Kapasitas Crucible (Liter) Ukuran tungku tungku (ID x OD x H)
KSS-1400 0-1400 ° C 1L Φ85x150x300 mm
KSS-1400 0-1400 ° C 3L Φ138x198x300 mm
KSS-1400 0-1400 ° C 5L Φ160x230x300 mm
KSS-1400 0-1400 ° C 10L Φ265x310x300 mm
KSS-1400 0-1400 ° C 20L Φ265x310x400 mm
Modél tungku Temp damel Kapasitas Crucible (Liter) Ukuran tungku tungku (ID x OD x H)
KSS-1600 0-1600 ° C 1L Φ85x150x300 mm
KSS-1600 0-1600 ° C 3L Φ138x198x300 mm
KSS-1600 0-1600 ° C 5L Φ160x230x300 mm
KSS-1600 0-1600 ° C 10L Φ265x310x300 mm
KSS-1600 0-1600 ° C 20L Φ265x310x400 mm
Modél tungku Temp damel Kapasitas Crucible (Liter) Ukuran tungku tungku (ID x OD x H)
KSS-1700 0-1700 ° C 1L Φ85x150x300 mm
KSS-1700 0-1700 ° C 3L Φ138x198x300 mm
KSS-1700 0-1700 ° C 5L Φ160x230x300 mm
KSS-1700 0-1700 ° C 10L Φ265x310x300 mm
KSS-1700 0-1700 ° C 20L Φ265x310x400 mm