300KW frékuénsi sedeng catu daya pemanasan IGBT induksi

gambaran

sedeng Top frékuénsi IGBT pemanasan induksi produsén catu daya, IGBT frékuénsi sedeng alat pemanasan induksi, IGBT frékuénsi sedeng Sistim pemanasan induksi, kaayaan padet mesin panas induksi frékuénsi sedeng supplier.

 

spésifikasi utama:

Maksimum kakuatan input: 300KW

frékuénsi maksimum: 1-20KHz, ngaropéa nurutkeun workpiece butuh.

Maksimum input ayeuna: 480A

Kaluaran ayeuna: 30-450A

tegangan kaluaran: 70-550V

tegangan input: 380VAC tilu fase, 50 atanapi 60Hz

siklus tugas: 100%

waktos panas Otomatis: 1-99.9seconds

waktos Otomatis panahan: 1-99.9sedonds

Cooling cai: ≥0.2Mpa, ≥10L / mnt

Ukuran generator: (L x W x H): 560 x 560 x 1750mm

Generator beurat: 240KG

Nahan ukuranana kapasitor (L x W x H): 1060 x 460 x 670mm

Nahan kapasitor beurat: 150KG

aplikasi utama:

  1. ≤500KG tina emas, pérak, tambaga, kuningan lebur.
  2. ≤200KG tina baja, lebur stainless steel.
  3. ≤200KG tina aluminium, aluminium alloy lebur.
  4. panas pikeun cocog tina aci kana liang.
  5. Panas baja atawa kuningan rod na nut pikeun forging, jsb.

ciri utama:

  1. Kalawan komponén kakuatan IGBT jeung téhnologi inverting ayeuna, kaluaran frékuénsi osilasi bisa dibasajankeun 1KHZ mun 20KHZ sarta sirkuit osilasi paralel dipaké.
  2. Ukuran leutik, dibandingkeun jeung mesin SCR dikawasa, ngan 1 / 10 spasi gawé anu diperlukeun, greatly ngurangan spasi penjajahan.
  3. efisiensi tinggi na hemat energi, hiji kakuatan tinggi faktor na kakuatan efisiensi dina lingkup kakuatan pinuh.
  4. Kalayan lega rentang frékuénsi ti 1-20KHZ pangabisa tracking otomatis, teu adjustment kedah di TKP.
  5. 100% tugas siklus, pangabisa kerja kontinyu 24hours dina kakuatan maksimum.
  6. tegangan kaluaran konstan atawa kadali kakuatan modus anu alternatif;
  7. tampilan pinuh kana daya kaluarannana, frékuénsi output, tegangan kaluaran jeung arus.
  8. basajan operasi: operasi bisa diajar dina hiji menit.
  9. instalasi basajan: nyambung mesin ka 3phase 380VAC jeung cai ngan cooling.
  10. otomatis bisa dipilih pikeun prasetél tur disaluyukeun dina waktos panas, kakuatan Élmu sarta Téknik, panahan waktos, panahan kakuatan mungguh ngadalikeun kurva pemanasan sarta suhu panas.

Kaunggulan tina téhnologi kontrol inverting ayeuna:

  1. téhnologi kontrol inverting ayeuna, responance lemes-ngaganti dual-kontrol jeung téhnologi tracking frekuensi nu dipake keur ngajamin kerja lemes dina frékuénsi badag tina 1 mun 20KHZ.
  2. Jeung téhnologi kontrol inverting ayeuna, paralel circult osilasi ieu sadar yén miheulaan ciri unik sedeng generator runtuyan prekuensi.
  3. jeung téhnologi kontrol inverting ayeuna, status gawé ti IGBT bisa ningkat sakitu legana, 100% siklus tugas bisa kabiruyungan gampang mun ngantep mesin digawekeun 24hours di kaluaran kakuatan maksimum.
  4. jeung téhnologi kontrol inverting ayeuna, reliabiliti IGBT bisa ningkat dina hambalan hébat ngurangan perbaikan nu sakitu legana.

 

 

[pdf-embedder url = "https://dw-inductionheater.com/wp-content/uploads/2018/10/OT-QINGDAO-INDUCTION-EQUIPMENT-CO.pdf" title = "OT-QINGDAO INDUCTION EQUIPMENT CO"]

pemanasan induksi frékuénsi sedeng
pemanasan induksi frékuénsi sedeng