Al lebur tungku kalawan induksi

gambaran

Tinggi Qualtiy Al lebur tungku kalawan induksi pikeun lebur sarta casting aluminium, induksi lebur Al tungku, smelter induksi aluminium, Al lebur oven, lebur tungku aluminium

Advantages of éléktromagnétik Al lebur tungku kalawan induksi:

1, simpen energi jeung ngurangan hawa lingkungan

Aslina workshop tungku solar dina polusi, tapi oge pipa knalpot bantu, jero tur luar panas tungku boga angka nu gede ngarupakeun sebaran dina bengkel, hasilna workshop suhu luhur. Kitu teh kondisi tungku aslina, paling escapes ka hawa, aya panas leungitna konduksi, produksi konsumsi kakuatan badag, ningkatkeun biaya produksi. Dina waktu nu sarua, di hawa nambahan ambient. Prosés pemanasan induksi éléktromagnétik, unsur panas nyaéta ngaliwatan pemanasan médan magnét, dina raraga ngurangan leungitna konduksi panas, panas gancang, lebur gancang, sahingga ngurangan konsumsi énergi. Ngurangan pamakean listrik. Sanggeus ngabandingkeun tina test eksperimen sarta modifikasi, daya nyimpen éfék anu 20% -40%.

2, pemanasan gancang, kontrol hawa akurat real-time

Metoda pemanasan Induksi éléktromagnétik nyaéta ngaliwatan garis médan magnét nyieun panas panas gancang, gancang lebur Galunggung nu Aluminium. Kadali hawa nyaéta nu-ayeuna sareng akurat, nu ngaronjatkeun kualitas produk jeung ngaronjatkeun efisiensi produksi!

3 tur hirup layanan lila, pangropéa basajan

Metodeu tungku pemanasan listrik tradisional nyaeta ngagunakeun lalawanan kawat pemanasan, kawat lalawanan dina lingkungan hawa tinggi keur lila dina pamakéan oksidasi bakal ngahasilkeun ngurangan hirup layanan na, biaya perawatan tinggi. The panas coil éléktromagnétik dijieunna tina bahan sarta kawat suhu luhur insulating, jadi hirup jasa nyaeta panjang tur tanpa pangropéa nanaon.

4, kakuatan

pemanasan Induksi éléktromagnétik kalawan ngembangkeun sarta kematangan teknologi, prosés produksi jeung téhnologi komponén, software, kayaning panyalindungan dipercaya tina kakuatan ayeuna tiasa 2-200KW.

5, aman

Modél utiliti adopts nu panas induksi éléktromagnétik, nu bisa ngurangan hawa beungeut mesin, sarta awak manusa bisa aman keuna, ku kituna pikeun nyingkahan lumangsungna ngabeuleum sarta tatu kabeuleum kacilakaan disababkeun ku mode pemanasan tradisional jeung ngajaga kasalametan produksi sahiji karyawan.

Fitur

1 hemat tanaga sareng panangtayungan lingkungan, alat-alat kakuatan IGBT Jérman, réliabilitas tinggi, operasi stabil sareng biaya perawatan murah.

2) frékuénsi fase digital dikonci tracking loop, otomatis cocog beban impedansi.

kakuatan 3 kontrol ditutup-loop, ulah aya nu robah hawa disababkeun ku kakuatan ka handap.

4) leuwih tegangan, dina tegangan, kurangna fase, leuwih ayeuna, leuwih panyalindungan panas, tampilan real-time dina parameter, diagnosis sesar tur alarem; leakage alarem otomatis, motong off catu daya jeung kaayaan gawé tina tampilan real-time.

sistim kontrol pemanasan 5) PID, hawa panas seragam, nyegah molten aluminium drift hawa, ngaduruk kirang, komponén logam homogen pikeun ngaronjatkeun laju kualifikasi produk.

6 (LED) controller hawa digital, ukur na ngadalikeun katepatan suhu nepi ka 3 derajat centigrade, kualitas sup aluminium téh alus, anu suhu lebur naék gancang, suhu tungku anu gampang pikeun ngadalikeun, efisiensi produksi nyaeta luhur;

7) struktur integral serat polycrystalline mullite tina tungku, volume leutik, harta insulasi alus, pamakéan énérgi low, efisiensi tinggi, suhu luhur derajat 1200, hirup layanan lila;

8. operasi téh basajan tur daya bisa disaluyukeun jeung karya;

9 (100%) durasi beban, kakuatan maksimum, pikeun mastikeun operasi jam 24.

Lebur kapasitas SMJD runtuyan lebur induksi tungku: 

 

ngetik input Power lebur Kamampuh Max Suhu
waja, stainless steel tambaga, emas, pérak (besi tua, Slag) aluminium, alloy aluminium,

Aluminium besi tua, slag aluminium, pop can

1800 ℃
SMJD-463 60 KW 200 KG 500 KG 200 KG
SMJD-480 60 KW 150 KG 500 KG 150 KG
SMJD-580 80 KW 200 KG 600 KG 200 KG
SMJD-600 60 KW 230 KG 560 KG 230 KG
SMJD-900 120 KW 300 KG 900 KG 300 KG
SMJD-905 80 KW 300 KG 900 KG 300 KG
SMJD-1250 80 KW 400 KG 1200 KG 400 KG
SMJD-1250 120 KW 450 KG 1350 KG 450 KG
SMJD-1500 120 KW 500 KG 1500 KG 500 KG
SMJD-1550 120 KW 520 KG 1560 KG 520 KG
SMJD-1700 160KW 600 KG 1700 KG 600 KG
SMJD-2300 160KW 800 KG 2000 KG 800 KG
SMJD-3100 200KW 1200 KG 3000 KG 1200 KG

Prosés lééh alumunium Scraps ngadaur mulang

SMJD induksi parameter lebur tungku

Aluminium, Tambaga, Beusi induksi lebur manual tungku

Aluminium tungku lebur

 

Induksi Aluminium smelter

Aluminium tungku lebur ku induksi

 

Aluminium tungku lééh