Brazing tube tambaga keur pas kuningan

tube induksi brazing tambaga frekuensi tinggi mun prosés pas kuningan

obyektip
Induksi brazing tambaga pikeun kuningan pas maké brazing alloy na fluks dina 60 detik.

pakakas

induksi Handheld brazing manaskeun1.DW-UHF-6KW-III manaskeun induksi handheld
2 giliran coil hélik

bahan
• pas Kuningan
• tubing Tambaga
• Silver brazing alloy (pre-kabentuk)
• Flux

parameter konci
Hawa: Ampir 1350 ° F (732 ° C)

prosés:

  1. Pikeun induksi Brazing Tambaga ka Kuningan, mimiti nu tubing tambaga jeung kuningan pas anu dirakit babarengan.
  2. A pre-formulir tina alloy pérak brazing ieu seated luhur gabungan, sarta fluks ieu ditambahkeun.
  3. assembly ieu ditempatkeun di dua-péngkolan hélik coil, sarta diposisikan jadi gabungan sasaran
    ieu dipuseurkeun di coil nu.
  4. Saatos 60 detik dina coil nu, brazing ieu lengkep.
  5. bahan nu geus tiis di cai handap parantosan of brazing.
  6. gabungan ieu lajeng cross-sectioned ka sangkan méré konfirmasi yén prosés brazing induksi kungsi ngahasilkeun kuat, gabungan kualitas luhur.

Hasilna / Mangpaat:
Induksi brazing pemanasan nyadiakeun:

  • sendi awét kuat
  • zone panas selektif tur tepat, hasilna bagian distorsi kirang na stress gabungan ti las
  • kirang oksidasi
  • siklus pemanasan gancang
  • hasilna leuwih konsisten jeung suitability pikeun ngahasilkeun volume badag, tanpa butuh processing angkatan
  • Aman ti brazing seuneu