Buku Panduan ngeunaan pemanasan induksi arus eddy

Buku Panduan PDF ngeunaan pemanasan induksi arus eddy

Boh pemanasan induksi sareng uji arus eddy tiasa dianggo sareng coils, generator, arus ac sareng tegangan ac,
frékuénsi, kakuatan médan jeung hukum induksi. Sabalikna sareng pemanasan bagian uji, arus eddy
Tes henteu hoyong ngamanaskeun bagian-bagianna tapi hoyong mariksa aranjeunna pikeun struktur mikro metalurgina, sahingga pikeun fitur mékanisna sapertos karasa, jero kasus atanapi alloy. Tes eddy ayeuna
teu nyadiakeun nilai mutlak (misalna "56 HRC" atawa "jero hal 2.6 mm").
Uji arus eddy ngadeteksi béda anu saé dina struktur mikro kalayan sensitipitas luhur. Dina
garis produksi, dina fraksi sadetik, non-destructive 100 % test pikeun
teu karasa
jero bisi
karasa béak, pola karasa
kakuatan regangan
eusi karbon
bintik lemes
dekarburisasi permukaan
geus réngsé, sahingga réaksi corrective gancang mun sagala varian tina struktur dieusian bisa jadi
sadar. Kalayan cocog
susunan penanganan bagian mékanis, angkutan ti hardening nu
stasiun ka stasiun test nyokot ngan sababaraha detik. Bagian lepat, disababkeun ku induktor ruksak, a
nozzle quench macet atawa alesan kanyahoan langsung kauninga, nyadiakeun gede pisan
ngahemat waktos sareng biaya!

induksi-panas-eddy-ayeuna.


Béda ti pemanasan induksi, énergi pikeun nguji arus eddy leutik pisan, dina milliwatt
rentang. Kakuatan médan rendah sareng perméabilitas aya dina kisaran perméabilitas awal. Frékuénsi tés
mimitian ti sababaraha Hz nepi ka sababaraha ratusan kHz nyadiakeun informasi ngeunaan struktur nu teu dipikahayang via
frékuénsi gumantung jero penetrasi arus eddy jeung formasi perméabilitas. Pisan
sinyal listrik leutik merlukeun evaluasi pisan tepat guna assure diferensiasi maranéhanana ti
gangguan ambient. A drift leutik tina variasi dina suhu jeung stabilitas jangka panjang tinggi
kacida diperlukeun. Digitalisasi tegangan input langsung di tungtung hareup éléktronik
evaluasi mangrupa kaunggulan badag.

Buku Panduan-Induksi-Pemanasan-Eddy-Ayeuna-Kertas-EN