DW-HF-35kw induksi Equipment Élmu sarta

gambaran

Produsén induksi luhureun mesin panas tur supplier pikeun prosés induksi brazing, lebur logam industri, forge induksi, PWHT, induksi preheat patri, ngaleutikan beungeut pas, induksi hardening, jsb.

ciri utama:

1. 100% tugas sirkuit, damel kontinyu diidinan dina kaluaran kakuatan maksimum.

2. beurat enteng, 50-70KG hungkul.

3. Status kakuatan konstanta atanapi konstanta teras tiasa dipilih saluyu pikeun ngahontal épisiénsi pemanasan anu langkung luhur.

4. Paparan kakuatan pemanasan sareng pemanasan arus sareng frékuénsi osilasi.

5. Sirkuit otomatis-kompensasi modulasi frékuénsi sareng frékuénsi, fungsi kakuatan digital anu tepat tinggi dimimitian pisan ningkatkeun stabilitas Élmu sarta Béning.

spésifikasi:

model DW-HF-35KW
kahayang kakuatan input 3X380V 50-60HZ
Oscillate kakuatan max 35KVA
frékuénsi Oscillate 30K-80KHZ
Input kakuatan max 35KVA
Cooling max cai 0.3Mpa≥6L / mnt
ayeuna osilasi 10-70A
siklus tugas 100% 30 ° C
beurat 70KG
Cubage host komputer 550X240X485mm
ngahadean 470X265X440mm
Panjang kabel> 2m