DW-HF-45kw induksi Equipment Élmu sarta

gambaran

Produsén induksi luhureun mesin panas tur supplier pikeun prosés induksi brazing, lebur logam industri, forge induksi, PWHT, induksi preheat patri, ngaleutikan beungeut pas, induksi hardening, jsb.

 

ciri utama:
1. 100% tugas sirkuit, damel kontinyu diidinan dina kaluaran kakuatan maksimum.
2. beurat enteng, 50-70KG hungkul.
3. Status kakuatan konstanta atanapi konstanta teras tiasa dipilih saluyu pikeun ngahontal épisiénsi pemanasan anu langkung luhur.
4. Paparan kakuatan pemanasan sareng pemanasan arus sareng frékuénsi osilasi.
5. Otomatis-kompensasi sirkuit modulasi frékuénsi sareng frékuénsi, fungsi kakuatan tepat tinggi digital
      awal ngaronjatkeun greatly nu Élmu sarta sarta Brazing stabilitas.
spésifikasi:
model DW-HF-45KW
kahayang kakuatan input 3X380V 50-60HZ
Oscillate kakuatan max 45KVA
frékuénsi Oscillate 30K-80KHZ
Input kakuatan max 50KVA
Cooling max cai 0.3Mpa≥6L / mnt
ayeuna osilasi 15-90A
siklus tugas 100% 30 ° C
beurat 75KG
Cubage host komputer 550X240X535mm
ngahadean 470X265X440mm
panjang sambungan kabel 2m