Induksi Élmu sarta Coils Desain

gambaran

Induksi Élmu sarta Coils Desain

Henteu janten masalah naon bentuk, ukuran, atanapi coil induksi gaya anu anjeun peryogikeun, kami tiasa ngabantosan anjeun! Ieu mangrupikeun sababaraha tina ratusan desain coil anu parantos kami damel. Coil pancake, coil hélik, coil concentrator… tubing kuadrat, buleud sareng persegi panjang… Single-turn, lima-turn, dua belas-turn ... handapeun 0.10 ″ ID ka langkung ti 5 ′ ID… kanggo pemanasan internal atanapi éksternal. Naon waé sarat anjeun, kirimkeun kami gambar sareng spésifikasi pikeun cutatan langsung. Upami anjeun anyar pikeun pemanasan induksi, kirimkeun bagian kami pikeun évaluasi gratis.

Dina rasa, desain coil pikeun pemanasan induksi geus diwangun kana hiji toko badag data empiris anu ngembangkeun cinyusu tina sababaraha geometries induktor basajan sapertos
nu coil solenoid. Kusabab ieu, design coil umumna dumasar kana pangalaman.
runtuyan ieu artikel resensi teh pertimbangan listrik fundaméntal dina desain induktor sarta ngajelaskeun sababaraha coils paling umum dipaké.
pertimbangan rarancang dasar
induktor nyaeta sarupa jeung hiji primér trafo, sarta workpiece nu sarua
ka trafo sekundér (Fig.1). Ku alatan éta, sababaraha sahiji ciri
tina trafo nu mangpaat dina ngembangkeun tungtunan keur desain coil. Salah sahiji fitur pangpentingna trafo nyaéta kanyataan yén efisiensi nu
tina gandeng antara windings téh tibalik sabanding jeung kuadrat tina jarak antara tambahan them.In, anu ayeuna di primér trafo di, dikalikeun ku jumlah robah warna ka warna primér, sarua jeung ayeuna di sekundér, dikali jumlahna tina robah warna ka warna sékundér. Kusabab hubungan ieu, aya sababaraha kaayaan nu kudu dijaga dina pikiran nalika ngarancang coil wae keur
pemanasan induksi:
1) coil kudu gandeng kana bagian salaku raket sakumaha meujeuhna pikeun mindahkeun énérgi maksimum. Éta desirable yén jumlah panggedéna mungkin tina garis fluks magnétik motong workpiece di wewengkon bisa dipanaskeun. The denser nu fluks dina titik ieu, nu leuwih luhur bakal arus dihasilkeun di bagian éta.

2) Jumlah greatest garis fluks dina coil solenoid anu nuju puseur coil nu. The garis fluks anu ngumpul
jero coil nu, nyadiakeun laju pemanasan maksimum dinya.
3) Kusabab fluks kasebut paling ngumpul deukeut coil nu kabukti diri jeung nurun leuwih tebih ti aranjeunna, anu pusat geometric of coil mangrupa jalur fluks lemah. Ku kituna, lamun bagian hiji anu bisa ditempatkeun kaluar puseur di coil hiji, wewengkon ngadeukeutan ka robah warna ka warna coil bakal motong jumlah gede tina garis fluks sahingga bakal dipanaskeun dina laju nu leuwih luhur, sedengkeun wewengkon
bagian kalawan kirang gandeng bakal dipanaskeun dina laju handap; pola anu dihasilkeun dipidangkeun schematically di Gbr. 2. Éfék ieu leuwih dibaca di pemanasan induksi frékuénsi luhur.

Induksi Élmu sarta coil Jurnalisme sarta Desain Dasar

induksi coils pemanasan desain

 

 

=