tukang las plastik ultrasonik pikeun Solusi beungkeutan las AS

Mesin las plastik plastik - welder plastik ultrasonic

Tukang las palastik ultrasonik | tukang las ultrasonik | mesin las plastik ultra sonic sareng Frékuénsi Otomatis Ngudag ♦ Ngudag frékuénsi otomatis otomatis, cocog pikeun sababaraha ukuran las las sareng cetakan desain anu béda, kisaran frékuénsi otomatis ngudag: ± 400HZ Conto: 15KHZ ultrasonik, kapang frékuénsi dina 14.4-15.2KHZ tiasa dilacak frekuensi otomatis ♦ Pamakéan komputer CPU pikeun ngawaskeun sababaraha program… Maca deui

Mesin Las Plastik Ultrasonik Pikeun Beungkeutan Bagian Termoplastik

Mesin las plastik plastik - welder plastik ultrasonic

Mesin las palastik ultrasonik | tukang las thermoplastic ultrasonik | alat-alat las palastik ultra sonic sareng Frékuénsi Otomatis Ngudag las plastik Ultrasonik mangrupikeun téknik industri ku cara getaran akustik ultrasonik frékuénsi lokal dilarapkeun sacara langsung kana bahan padamel anu dicekel babarengan dina tekenan pikeun nyiptakeun kaayaan padet. Ieu ilahar dianggo pikeun plastik sareng logam, sareng utamina… Maca deui

alat las ultrasonik | tukang las palastik ultrasonik kanggo lawon

alat las ultrasonik | tukang las ultrasonik | tukang las plastik ultra sonic sareng las Frékuénsi Otomatis Otomatis las téhnik industri ku cara getaran akustik ultrasonik frékuénsi lokal dilarapkeun sacara langsung kana bahan padamel anu dicekel babarengan dina tekenan pikeun nyiptakeun las nagara padet. ♦ Ngudag frekuensi pinuh otomatis, cocog pikeun sababaraha ukuran las maot sareng desain anu béda… Maca deui