Brazing Carbide Tips Pikeun Steel Jeung induksi

Brazing Carbide Tips Pikeun Steel Jeung induksi Panaskeun

Tujuan: Braze a tip carbide ka alat motong baja 4140
Bahan: Carbide Isograde C2 & C5 tips, 4140 cutter waja sirkular, fluks sareng pérak braze shim
Hawa 1400 ºF (760 ºC)
Frékuénsi 250 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-20 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.5μF pikeun total 0.75μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik pamisah dianggo pikeun manaskeun karbida & cutter waja sirkular merata pikeun aplikasi brazing. Pemotong waja bunderan disimpen dina tangkorak sareng karbida sareng shim braze disimpen kana waos. Majelis dipanaskeun salami 5 detik kanggo meres karbida kana mesin waja bunderan. Pemotong baja sirkular diputer dina vise & unggal ujung karbida dipasang brazed nyalira tanpa pangaruh kana braze saméméhna.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Gancang, panas lokal dilarapkeun ngan ukur tip anu brazed, moal mangaruhan brazes saméméhna kana rakitan
• mendi Rapih jeung bersih
• ngahasilkeun bagian repeatable kualitas luhur

Brazing Carbide Pikeun Steel Shank

Brazing Carbide Pikeun Steel Shank kalawan induksi

Tujuan: Brazing huntu carbide ka rahang baja dina waktu kurang ti 5 menit
Bahan: Rahang pipa waja, 0.5 "(12.7mm) dia, 1.25" (31.75mm) panjang, 0.25 "(6.35mm) huntu karbida kandel, fluks hideung tambaga pérak tambaga pérak
Hawa: 1292ºF (700ºC)
Frékuénsi: 300kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 0.66μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosésna: coil hélik persegi panjang dua péngkolan dianggo pikeun manaskeun karbida sareng waja janten 1292ºF (700ºC) salami 4 dugi 5 menit. Tilu shims braze ngadalikeun jumlah jagoan sareng bahkan panas ngamungkinkeun pikeun
aliran hade braze nyieun hiji beungkeut aesthetically pleasing.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• konsisten, repeatable brazes aesthetically pleasing
• Komo distribusi panas

Brazing Carbide Pikeun Steel Jeung induksi

Brazing Carbide Pikeun Steel Jeung induksi 

Tujuan: Braze carbide rakitan file usaha Rotary kalawan concentricity seragam dina aplikasi aerospace

bahan:

• Carbide kosong

• shank baja speed High

• Suhu nunjukkeun cet

• shim Braze na fluks hideung

Hawa 1400 ° F (760 ° C)

Frékuénsi 252 kHz

Alat-alat DW-UHF-10kw Sistim pemanasan induksi, dilengkepan stasiun panas jauh ngandung dua kapasitor 0.33 μF (total 0.66 μF) Hiji coil pemanasan induksi dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

Prosés Koil hélik multi-péngkolan dianggo. Bagianna dipanaskeun pikeun nangtoskeun waktos diperyogikeun pikeun ngahontal suhu anu dipikahoyong sareng pola panas anu diperyogikeun. Dibutuhkeun sakitar 30 - 45 detik kanggo ngahontal 1400 ° F (760 ° C) gumantung kana sababaraha ukuran bagéan. Flux dilarapkeun ka sadaya bagian. A shze braze anu sandwiched antara shank baja sareng karbida. Daya pemanasan induksi diterapkeun dugi ka ngalirkeun méga. Kalayan perlengkapan anu ditangtoskeun, konséntrisitas bagian tiasa dihontal.

Hasilna / Mangpaat • Repeatable, panas tepat konsisten.