Brazing pipah Tambaga Ipis Jeung induksi

Brazing pipah Tambaga Ipis Jeung induksi 

Tujuan: Pikeun braze a tambaga tube oval ipis ka kuningan pas di 1400 º F jeung ka cap tungtung nu sejen tina tube tambaga ku plat kuningan.

Bahan: Kuningan pas - 0.875 in2 sareng 2.5 panjang (22mm2 x 64mm) Tabung tambaga 0.01 dina (0.254mm) témbok Kuningan pelat 0.10 dina (2.54mm) kandel sareng 0.5 dina X 0.25 inci Paduan Braze shim sareng fluks bodas

Hawa: 1400 ºF (760 ° C)

Frékuénsi: 300 kHz

Alat-alat: DW-UHF-10KW catu daya induksi dilengkepan stasiun panas jauh ngagunakeun dua kapasitor 1.32μF (total 0.66 μF) Dua dirancang custom-induksi coils pemanasan. Ngolah A pamisah, f kami-péngkolan coil induksi geus dipaké pikeun nganteurkeun énergi panas kana kuningan pas (Gbr. 1). Pikeun nyegah leuwih panas ti edges of kuningan pas jeung tube tambaga ipis, diameter coil leutik (Gbr. 2) ieu ditambahkeun pikeun nganteurkeun panas kana kuningan pas. A preform braze shim ieu disimpen di aréa gabungan, sarta lajeng ditutupan ku fluks bodas. Jangkungna coil nu disaluyukeun pikeun nganteurkeun panas sabanding jeung assembly nu. Setelan ieu raises suhu potongan kuningan kandel sarta tube tambaga ipis dina laju anu sarua sangkan aliran seragam tina preform braze shim. Tungtung nu sejen tina tube tambaga anu brazed hasil maké coil 2-péngkolan hélik (Fig.3.)

Hasil / Manpaat • Ngalestarikeun sipat mékanika tambaga • Migrasi panas anu minimal di sapanjang tungtung tabung • Ngurangan waktos panasan (dina 60 detik.)

Brazing rakitan Tambaga Jeung induksi

Majelis Tembaga Brazing Kalayan Tujuan Induksi: Ngahanas tambaga 'T' rakitan janten 1400 (760) ºF (ºC) pikeun bahan brazing: Majelis Tembaga 'T', peremasan eutéktik tembaga Perak, Suhu fluks bodas: 1400 (760) ºF (ºC ) Frékuénsi: 250 kHz Peralatan: DW-UHF-20KW, 450 kHz solid state induction power supply with a remote heat station ngandung dua 1.32 mF kapasitor (total capacitance 0.66 mF). Koil pemanasan induksi anu dirancang khusus. Ngolah A… Maca deui