Induksi Soldering Kuningan Panyambung

Induksi Soldering Kuningan Panyambung Dina Panel Solar Jeung IGBT induksi Panaskeun

Tujuan Solder tilu konektor konéng hiji-hiji dina kotak simpang panel surya tanpa mangaruhan komponén dina kotak simpang
Bahan Solar kotak simpang panel, panyambungna kuningan, kawat solder
Hawa 700 ºF (371 ºC)
Frékuénsi 344 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.0 μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik ngawangun tilu oval dipaké pikeun manaskeun konektor. Sapotong kawat solder ditempatkeun kana daérah gabungan sareng masing-masing gabungan dipanaskeun nyalira salami 5 detik kanggo solder konektor. Total waktos prosés nyaéta 15 detik pikeun tilu sendi.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• akurasi pinpoint nganteurkeun pemanasan ngan pikeun gabungan; henteu mangaruhan komponén sakurilingna
• panas localized ngahasilkeun mendi rapih tur bersih
• ngahasilkeun kualitas luhur, hasil repeatable
• Komo distribusi panas

kuningan connectior

 

 

 

 

 

 

 

RF konektor soldering kuningan

 

 

 

 

 

 

 

konektor kuningan soldering induksi

Induksi Soldering Kuningan Élmu sarta Exchanger

Induksi Soldering Kuningan Élmu sarta Exchanger ti séri Tambaga pipe 

Obyektif Pikeun solder cap kuningan tungtung ka runtuyan tabung tambaga
Bahan Prechembled exchanger panas sareng tabung tambaga sareng 2 tutup tungtung kuningan 2.36 "(60mm) OD, 0.08" dugi ka 0.12 "(2 dugi 3mm) kandel dina dua tungtung, solder cair
Hawa 302ºF (150ºC)
482ºF (250ºC)
frékuénsi 237kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-20kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.0μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil pancake dua péngkolan dipaké pikeun solder 2 topi kuningan per siklus. Solder cair dicontokkeun kana tutup tungtung sareng dipanaskeun 18 detik dina 302ºF (150ºC) pikeun ngabakar fluks. Teras teh
panas ningkat kana 482ºF (250ºC) salami 15 detik pikeun solder bagian na.
Results
pemanasan induksi nyadiakeun:
• Komo distribusi panas
• Dibandingkeun sareng piring panas, pemanasan induksi tiasa manaskeun dua bagian dina 30 detik vs hiji bagian dina 60 detik
• ngaronjat produksi
• Taya discoloration jeung prosés pemanasan slow

soldering induksi pemanasan kuningan exchanger

 

 

 

 

 

 

soldering induksi kuningan tungtung

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pipe kuningan soldering

Induksi Soldering Kuningan pipah-pipe

Induksi Soldering Kuningan pipah-pipe-Tubing Jeung RF System Élmu sarta Soldering

Tujuanana: Ngalenyepan dua tabung kuningan ukuran 3/4 ″ sareng 1/4 ″ babarengan pikeun dianggo salaku anteneu telepon sélulér. Panjang tabung dibasajankeun opat (4) suku dugi ka dua belas (12) suku, sareng kedah dipasang disisi sisi aksial. Sendi anu kedah didamel nganggo 60/40 Tin Lead Solder sareng Kestor Rosin paste fluks.
Bahan: Tabung Kuningan ukuran 3/4 ″ sareng 1/4 ″ 60/40 Tin Lead Solder
Kestor Rosin Flux
Hawa: 3750F
Aplikasi: Ngalangkungan panggunaan DW-UHF-40KW kaluaran kakuatan induksi solid state dibarengan ku lima (5) péngkolan 12 co panjang saluran anu unik, hasilna ieu dihontal:
3750 F kahontal sareng solder ngalir saatos waktos manaskeun 35 detik.
Tingkat produksi 24 ″ per menit ditangtoskeun janten cekap.
A fillet kualitas solder ieu observasi sanggeus pemanasan sarta cooling
Alat-alat: DW-UHF-40kW kaluaran induksi kakuatan padet kaayaan kaasup hiji (1) stasiun panas jauh ngandung dua (2) kapasitor, sareng unik lima (5) putaran saluran coil didamel tina 3/16 ″ tabung tambaga sareng ngukur 1 1 / 4 ″ ku 12 ″.
Frékuénsi: 385 kHz

tube kuningan soldering induksi

 

 

Cingcin Kuningan induksi Soldering

Induksi Soldering Cingcin Kuningan Jeung High Frequency IGBT induksi Panaskeun

Tujuanana: Panas 1 3/4 ″, 3 ″ sareng 6 ″ diaméterna cincin slip kuningan sareng rakitan kawat tambaga sheathed janten 3600 F pikeun solder dina tilu (3) dugi genep (6) detik. Ayeuna produksi dilakonan ku cara nganggo beusi soldering sareng stick stick rosin cored solder. Proses ieu nyésakeun solder anu teu dihoyongkeun di sisi cincin gelincir tempat beusi solder kontak. Konsumén hoyong ningali paningkatan kualitas gabungan tanpa ngorbankeun waktos.
Bahan: 303 Cingcin Slip Kuningan tina 1 3/4 ″, 3 ″ sareng 6 ″ diaméterna. Majelis Kawat Tambaga Sheathed.
Résin Core Solder, 37% PB, 63% SN.
Hawa: 3750F
Aplikasi: Ngalangkungan uji coba laboratorium, kaluaran DW-UHF-20kW suplai kakuatan induksi solid state dibarengan ku opat (4) puteran "muff ear ear" unik ngahasilkeun hasilna ieu:
Kali ka ngahontal 3750 F anu sakumaha di handap ieu:
- 1 3/4 ″ dina 3 detik
- 3 ″ dina 3-4 detik
- 6 ″ dina 5 detik
aliran solder nyukupan ieu katalungtik ngahasilkeun hiji joint beresih.
preforms Solder anu dianjurkeun pikeun nyepetkeun produksi.
Beban sisi digentoskeun ku koil gaya opat (4) giliran "ceuli muff".
Alat-alat: DW-UHF-20kW kaluaran induksi kakuatan padet kaayaan kaasup hiji (1) stasiun panas jauh ngandung hiji (1) 1.0 μFcapacitor, input 4-20mA pikeun simulasi tanjakan gancang, sareng unik (4) ngahurungkeun "muff ceuli ”Gaya coil.
Frékuénsi: 265 kHz

ring kuningan soldering induksi

Soldering Steel Pikeun Kuningan Jeung induksi Panaskeun

Soldering Steel Pikeun Kuningan Jeung induksi IGBT Soldering Panaskeun

Tujuan Panaskeun rakitan konektor waja anu dilapis emas janten blok kuningan.
Perkiraan Bahan. 1/8 "(3.2mm) diameter konektor baja dilapis emas, 1" (25.4mm) pasagi x 1/4 "blok kuningan kandel
Hawa 600 ° F (315.6ºC)
Frékuénsi 240 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW dilengkepan workhead jarak jauh.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik dua-dua dipaké pikeun nyayogikeun panas anu seragam pikeun perakitan bagian. Témpél solder sareng fluks dilarapkeun ka daérah gabungan sareng kakuatan diterapkeun salami 20 detik kanggo solder bagian na. Leres
fixturing ieu diperlukeun pikeun nahan bagian dina posisi.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Rapid, pemanasan localized ka wewengkon husus tina bagian
• mendi Rapih jeung bersih
• processing Flameless

induksi soldering baja ka kuningan