induksi baja stainless steel pikeun tambaga

Tujuan Induksi Brazing stainless steel kana tubing tambaga. Tujuanana nyaéta meunteun leyuran brazing induksi. Pelanggan milarian pikeun ngirangan cacat sareng kanggo lingkungan anu langkung bersih. Kusabab ukuran pipa anu béda sareng volume handap - évaluasi dilakukeun ku sistem brazing induksi. Alat uji1 Alat DW-HF-25kw mesin brazing induksi Bahan Tambaga ka stainless steel… Maca deui

Induksi Coping Coping kana Proses Stainless Steel

Indéks Frékuénsi Induksi Frékuénsi Tinggi pikeun Téknologi Proses Baja Stainless Tujuan Tujuan tina induksi brazing tambaga ieu kana stainless steel nganggo catu daya pemanasan induksi DW-UHF-40kw kalayan stasiun pemanasan khusus Peralatan DW-UHF-40KW Induksi Pemanasan Power Supply HLQ custom coil Kakuatan Parameter Konci: 23.65 kW Suhu: Kira-kira 1300 ° F (704) ° C Waktos: 3.5 menit Bahan-bahan Cooper… Maca deui

Induksi kutu tambaga kana pipa tambaga

Induksi Frékuénsi Tinggi tambaga Brazing kana pipa tambaga Tujuan Tujuan: Induksi Brazing tambaga kana pipa tambaga Alat-alat: DW-UHF-6KW-III induksi gén brazing manaskeun Bahan: Genep pipa Tambaga (9.5 mm) Kakuatan: 6 kW Suhu: 1475 ° F / 800 ° C Waktos: 20 detik Proses: Sistem brazing induksi genggem DW-UHF-6KW-III sareng robot tiasa sacara otomatis ngainduksi sababaraha sendi anu aya dina posisi anu parantos ditangtoskeun. Pikeun aplikasi brazing ieu a… Maca deui