induksi rod tambaga beling nepi ka tembaga

Tujuan induksi Batang tambaga Brazing kana strip kuningan pikeun ngagentos operasi obor. Prosés obor anu ayeuna ngahasilkeun rereged anu kaleuleuwihi dina majelis, sareng meryogikeun pangwangunan anu réa saatos operasi brazing induksi. Alat-alat DW-UHF-10KW INDUCTION BRAZING MESIN Dua péngkolan buka bagian konveyor Bahan • Piring kupon tambaga sareng batang tambaga • Kawat Kawat -… Maca deui

téknologi pikasieuneun induksi sareng soldering

Sistem pemanasan Induksi HLQ mangrupikeun sistem nilai tambah anu tiasa lebet langsung kana sél pabrikan, ngirangan sampah, limbah, sareng tanpa peryogi obor. Sistemna tiasa ngonpigurasi pikeun kontrol manual, semi-otomatis, sareng dugi ka sistem otomatis. Sistem brazing sareng solder induksi HLQ sababaraha kali nyayogikeun sendi anu bersih, bebas bocor pikeun… Maca deui

Induksi Brazing Kuningan Kancing pikeun Tembaga Pipa

Induksi Brazing Stud Kuningan ka Pipa Tambaga Tujuan: Induksi brazing studs kuningan kana pipa tambaga Klién: Pabrikan coil pikeun aplikasi pemanasan industri. Alat-alat: DW-UHF-40KW Induksi Brazing Systems - dua modul. Bahanna: Kancing kuningan (ukuran: diaméter 25mm, jangkungna 20 mm) Kakuatan: 30 kW Proses: Tantangan utama dina prosés brazing induksi ieu… Maca deui