Ngabubaran Tabung Aluminium sareng Pemanasan Induksi

Induksi Brazing Aluminium Tube with High Frequency Induction Heating Novel aplikasi daérah pemanasan induksi meryogikeun nganalisis distribusi suhu dina komponén anu dipanaskeun kalayan memperhatoskeun struktur anu saluyu sareng sipat bahan. Metode unsur terhingga (FEM) nyayogikeun alat anu kuat pikeun ngalakukeun analisis sapertos kitu sareng optimalisasi prosés pemanasan induksi ngalangkungan… Maca deui

Tukang Aluminium Tubing Pikeun Bagéan Aluminium

Tujuan Tujuan tés aplikasi nyaéta induksi brazing tubing aluminium kana bagian-bagian aluminium kirang ti 15 detik. Kami ngagaduhan tabung aluminium sareng "panarima" aluminium. Paduan brazing mangrupikeun cincin paduan, sareng suhu aliran 1030 ° F (554 ° C). Alat-alat DW-HF-15kw induksi pemanasan mesin Induksi pemanasan coil Bahan • Aluminium… Maca deui

Induksi pipa aluminium kurang ajar

Tujuan Induksi frékuénsi brazing pipa alumunium ageung Alat-alat DW-UHF-6kw-III mesin brazing induksi genggam Bahan-bahan μluminum kana tabung aluminium Flared at interface 0.25 "(6.35mm) Brazed to steel tube 0.19" OD (4.82mm) Power: 4 kW Temperature: 1600 ° F (871 ° C) Waktos: 5 detik Hasil sareng Kesimpulan: Panasan induksi nyayogikeun: Sendi awét anu kuat Zona panas selektif sareng tepat, hasilna kirang bagian distorsi… Maca deui

Induksi Brazing Tube Aluminium T Joints

Induksi Frékuénsi Tinggi Brazing Aluminium Tube T Sendi Tujuan brazing induksi sababaraha garis dina sambungan aluminium T tube sendi kirang ti 10 detik masing-masing sareng ngempelkeun aluminium anu lebet kana tabung aluminium 1.25 ″ (32mm). Aplikasi na perkawis brazing tina kumpulan tabung aluminium anu diwangun ku dua tabung paralel anu diaméterna luar… Maca deui

Induksi Brazing Aluminium pikeun Tube Aluminium

Induksi Brazing Aluminium ka Aluminium Tube Objektif Induksi brazing tina dua pipa aluminium Equipment DW-UHF-6KW-III induksi genggaman brazing heater Bahan-bahan pikeun aluminium tube Flared at interface 0.25 "(6.35mm) Brazed to steel tube 0.19" OD (4.82mm) Kakuatan: 6kW Suhu: 1600 ° F (871 ° C) Waktos: Hasil 3sec sareng Kacindekan: Panangan induksi nyayogikeun: Sendi awét anu kuat Zona panas selektif sareng tepat,… Maca deui

Induksi Brazing Aluminium Automotive

Induksi Brazing Aluminium Automotive 

Tujuan: Panas aluminium pikeun hiji aplikasi brazing otomotif
Bahan: Aluminium tubing 0.50 (12.7mm) dia, bos aluminium 1 "(25.4mm) panjang, fluks dieusi ring braze
Hawa: 1200 ºF (649 ºC)
Frékuénsi: 370 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10KW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.0μF pikeun total 1.0 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil pancake multi péngkolan dianggo pikeun manaskeun sendi antara tabung aluminium sareng bos. Panas gabungan kana suhu dina 1.5 menit sareng cincin braze lebur ngabentuk brazed anu bersih
gabungan.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bebas tangan anu ngalibatkeun kaprigelan operator minimal pikeun pabrik
• aplikasi Flameless
• dipercaya, repeatable aesthetically pleasing braze gabungan
• Komo distribusi panas

Brazing Kuningan ka Aluminium kalawan induksi

Brazing Kuningan ka Aluminium kalawan induksi

Tujuanana: Tambaga 'tees' sareng 'ells' kedah dipasihan awak aluminium tina klep kulkas

Alat kelengkapan tambaga klep palanggan ngarobih

Hawa 2550 ºF (1400 ° C)

Frékuénsi 360 kHz

Alat-alat DW-UHF-10KW Sistim pemanasan induksi kaasup hiji workhead ngandung dua kapasitor 1.5μF (total 0.75μF) sarta tilu-balikkeun coil hélik

Ngolah klep The ieu disimpen di jero coil jeung kakuatan RF diterapkeun dugi bagian nu dipanaskeun nepi suhu diperlukeun tur braze nu katempona keur ngalir kana gabungan teh. Dua ukuran tube anu ngajalankeun maké setélan Sistim induksi sami kalawan béda kali siklus.

Hasilna / Mangpaat • énergi anu dilarapkeun ukur keur zone ka jadi dipanaskeun • pemanasan ti gabungan / braze nyaeta seragam jeung repeatable