Induksi Aluminium Brazing: Téhnik jeung Mangpaat Dijelaskeun

Induksi Aluminium Brazing: Téhnik sareng Mangpaat Dijelaskeun Induksi aluminium brazing mangrupikeun prosés anu ngalibatkeun dua atanapi langkung potongan aluminium nganggo logam pangisi. Prosés ieu loba dipaké dina industri otomotif, aerospace, jeung HVAC, antara séjén. Dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas dasar-dasar brazing aluminium induksi sareng kaunggulanana. … Maca deui

Tabung Aluminium Induksi Brazing

Pikeun ningkatkeun efisiensi sareng ngirangan pangaruh termal tina pemanasan logam, téknologi brazing induksi diusulkeun. Kauntungannana téhnologi ieu utamana diwangun dina lokasi pasti tina pemanasan disadiakeun pikeun mendi brazed. Dumasar kana hasil simulasi numerik éta lajeng mungkin pikeun ngarancang parameter diperlukeun pikeun ngahontal ... Maca deui

Ngabubaran Tabung Aluminium sareng Pemanasan Induksi

Induksi Brazing Aluminium Tube with High Frequency Induction Heating Novel aplikasi daérah pemanasan induksi meryogikeun nganalisis distribusi suhu dina komponén anu dipanaskeun kalayan memperhatoskeun struktur anu saluyu sareng sipat bahan. Metode unsur terhingga (FEM) nyayogikeun alat anu kuat pikeun ngalakukeun analisis sapertos kitu sareng optimalisasi prosés pemanasan induksi ngalangkungan… Maca deui

Tukang Aluminium Tubing Pikeun Bagéan Aluminium

Tujuan Tujuan tés aplikasi nyaéta induksi brazing tubing aluminium kana bagian-bagian aluminium kirang ti 15 detik. Kami ngagaduhan tabung aluminium sareng "panarima" aluminium. Paduan brazing mangrupikeun cincin paduan, sareng suhu aliran 1030 ° F (554 ° C). Alat-alat DW-HF-15kw induksi pemanasan mesin Induksi pemanasan coil Bahan • Aluminium… Maca deui

Induksi pipa aluminium kurang ajar

Tujuan Induksi frékuénsi brazing pipa alumunium ageung Alat-alat DW-UHF-6kw-III mesin brazing induksi genggam Bahan-bahan μluminum kana tabung aluminium Flared at interface 0.25 "(6.35mm) Brazed to steel tube 0.19" OD (4.82mm) Power: 4 kW Temperature: 1600 ° F (871 ° C) Waktos: 5 detik Hasil sareng Kesimpulan: Panasan induksi nyayogikeun: Sendi awét anu kuat Zona panas selektif sareng tepat, hasilna kirang bagian distorsi… Maca deui

Induksi Brazing Tube Aluminium T Joints

Induksi Frékuénsi Tinggi Brazing Aluminium Tube T Sendi Tujuan brazing induksi sababaraha garis dina sambungan aluminium T tube sendi kirang ti 10 detik masing-masing sareng ngempelkeun aluminium anu lebet kana tabung aluminium 1.25 ″ (32mm). Aplikasi na perkawis brazing tina kumpulan tabung aluminium anu diwangun ku dua tabung paralel anu diaméterna luar… Maca deui

Induksi Brazing Aluminium Automotive

Induksi Brazing Aluminium Automotive 

Tujuan: Panas aluminium pikeun hiji aplikasi brazing otomotif
Bahan: Aluminium tubing 0.50 (12.7mm) dia, bos aluminium 1 "(25.4mm) panjang, fluks dieusi ring braze
Hawa: 1200 ºF (649 ºC)
Frékuénsi: 370 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10KW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.0μF pikeun total 1.0 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil pancake multi péngkolan dianggo pikeun manaskeun sendi antara tabung aluminium sareng bos. Panas gabungan kana suhu dina 1.5 menit sareng cincin braze lebur ngabentuk brazed anu bersih
gabungan.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bebas tangan anu ngalibatkeun kaprigelan operator minimal pikeun pabrik
• aplikasi Flameless
• dipercaya, repeatable aesthetically pleasing braze gabungan
• Komo distribusi panas

Brazing Aluminium mun Tambaga tabung jeung induksi

Brazing Aluminium mun Tambaga tabung jeung induksi

Tujuan: Pikeun panas hiji manifold aluminium pikeun 1050 ºF (566 ºC) pikeun aplikasi brazing:

bahan:

  • Cu tabung (3/4 ″ / 19mm)
  • Cu tabung (5/8 ″ / 15.8mm)
  • Tabung AI (3/8 ″ /9.5mm)
  • AI manifold (5/8 ″ /15.8mm)
  • AI manifold (3/4 ″ /19mm)
  • Lucas-Milhaupt Handy Hiji alloy 30-832
  • kawat Braze

Hawa 1050 ºF (566 ºC)

Frékuénsi 260 kHz

Alat-alat DW-UHF-10KW 150-500 Sistim pemanasan kHz induksi dilengkepan stasiun panas jauh ngandung dua kapasitor 1.5 μF.

  • Hiji dua-péngkolan oval pemanasan induksi hélik coil dirancang sarta dimekarkeun husus keur assembly aluminium
  • A lima péngkolan induksi hélik coil pemanasan dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun brazing nu tabung Cu kana AI assembly gabungan

Prosés Braze: pre-bentuk anu dirancang pikeun nyocogkeun ka tabung aluminium. Mangka opat tabung aluminium anu ditempatkeun kana manifold jeung assembly ieu diselapkeun kana coil nu. assembly ieu dipanaskeun pikeun detik ngadeukeutan 70, di mana nunjuk éta ngahontal suhu sasaran na braze flowed. Keur tabung Cu, a braze tos formulir ieu ogé dirancang pikeun aranjeunna, tatu di sabudeureun éta tabung, sarta assembly ieu disimpen di jero coil nu. Waktu siklus pemanasan éta detik ngadeukeutan 100. Sababaraha mendi diperlukeun iteuk dahar braze ngeusian sakabéh aréa gabungan alatan ukuran braze kawat. Mun wanci siklus ieu dipanjangan, butuh iteuk dahar bakal ngaleungitkeun.

Hasilna / Mangpaat: tepat, pemanasan repeatable:

  • Klién miharep pemanasan anu langkung pas sareng tiasa dibalikan deui tibatan obor anu tiasa nganteurkeun, anu induksi tiasa ngahontal.
  • kadali hawa: induksi ngamungkinkeun pikeun control hawa punjul lamun dibandingkeun metoda sejenna, kaasup obor a, nu klien nu dipikahoyong

 

Pipa induksi Brazing Aluminium

Pipa induksi Brazing Aluminium

Tujuan: Brazing dua pipa aluminium sakaligus ka evaporator core aluminium

Bahan 2 pipa aluminium 0.72 ″ (18.3mm) diaméterna, inti evaporator 9.88 ″ x 10.48 ″ x 1.5 ″ kandel (251mm x 266.3mm x 38mm), cingir

Hawa 610 ºF (321 ºC)

Frékuénsi 250 kHz

Alat-alat • DW-UHF-20KW Sistim pemanasan induksi, Dilengkepan workhead jauh ngandung dua kapasitor 1.5μF jumlahna 0.75μF • Hiji coil pemanasan induksi dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

Ngolah A opat péngkolan hélik pancake coil ieu dipaké pikeun panas pipa 2 sakaligus. Tilu cingcin braze disimpen dina unggal gabungan sarta kakuatan anu dilarapkeun pikeun 90-100 detik nyieun bocor buktina gabungan on duanana pipa. Naratif • Palanggan ieu merlukeun hiji 40 detik waktos panas pikeun duanana brazes. Dina urutan papanggih sarat ieu unit 3 bakal garapan pikeun braze 2 mendi unggal jumlahna mendi 6 di 90-100 detik. nasabah anu ayeuna maké prosés seuneu nu bisa kaduruk jauh flange ipis di aréa gabungan sarta nyieun patempatan besi tua. Ku ngaganti ka induksi pikeun aplikasi ieu nasabah geus turunna bagian besi tua maranéhanana sarta ogé ngaronjatkeun laju kualitas jeung produksi maranéhanana.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• mendi bébas Repeatable bocor
• ngaronjat bagian kualitas, kirang besi tua
• Leungeun bébas pemanasan anu ngalibatkeun euweuh skill operator pikeun manufaktur
• Komo distribusi panas

Mangga aktipkeun JavaScript dina panyungsi anjeun pikeun ngalengkepan formulir ieu.
=