Induksi Kawat Soldering Pikeun Aluminium Lug

Tujuan Tujuan tina kawat solder induksi ieu ka aluminium lug dina handapeun 30 detik. Alat-alat DW-UHF-6KW-III induksi soldering manaskeun pemanas HLQ custom coil Key Parameter Kakuatan: 1.75 kW Suhu: Kira-kira 250 ° C (482 ° F) Waktos: 25 detik Bahan Bahan Aluminium Lug Litz Kabel Induksi Solder Proses: Dina raraga ngamimitian prosés solder induksi, lug aluminium… Maca deui

Induksi Soldering Aluminium Perumahan

Induksi Soldering Perumahan Aluminium Jeung IGBT High Frequency Soldering Unit

Tujuan Panaskeun perumahan sorotan aluminium pikeun solder majelis LED kana dasar jero
Perumahan LED bahan nganggo colokan tambaga, perumahan sorotan aluminium 5 "(127mm) dia di luhur, 1.25" (31.75mm) dia di dasar, cet sensing suhu
Hawa 500 ºF (260 ºC)
Frékuénsi 45 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-45kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.0μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil pancake multi péngkolan dianggo pikeun manaskeun handapeun perumahan sorotan aluminium. Perumahan LED henteu sayogi janten aplikasi ieu dilakukeun ku cet sensing suhu pikeun nangtoskeun kamampuanana. Cét pangrasa sénsip dilarapkeun dimana perumahan LED linggih di tengah
perumahan sorotan. Dasar perumahan ngahontal 500 ºF (260 ºC) dina 30 detik.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• kali produksi gancang, leuwih énergi efisien
• konsisten, hasilna repeatable
• Komo distribusi panas

soldering induksi perumahan aluminium