Ngabubaran Tabung Aluminium sareng Pemanasan Induksi

Induksi Brazing Aluminium Tube with High Frequency Induction Heating Novel aplikasi daérah pemanasan induksi meryogikeun nganalisis distribusi suhu dina komponén anu dipanaskeun kalayan memperhatoskeun struktur anu saluyu sareng sipat bahan. Metode unsur terhingga (FEM) nyayogikeun alat anu kuat pikeun ngalakukeun analisis sapertos kitu sareng optimalisasi prosés pemanasan induksi ngalangkungan… Maca deui

Induksi Brazing Tube Aluminium T Joints

Induksi Frékuénsi Tinggi Brazing Aluminium Tube T Sendi Tujuan brazing induksi sababaraha garis dina sambungan aluminium T tube sendi kirang ti 10 detik masing-masing sareng ngempelkeun aluminium anu lebet kana tabung aluminium 1.25 ″ (32mm). Aplikasi na perkawis brazing tina kumpulan tabung aluminium anu diwangun ku dua tabung paralel anu diaméterna luar… Maca deui