Aluminium Billet Élmu sarta tungku

aluminium parabot billet pemanasan

Continous Aluminium Billet Élmu sarta tungku / Aluminium alloy Billet Panaskeun pikeun pemanasan Aluminium Billets / rod / bar méméh formging panas, Tonjolan, rolling panas sarta motong, jsb.

Continous Billet Élmu sarta tungku kalawan induksi

kontinén pemanasan billet kontiner sareng induksi

24h Continous Billet Élmu sarta tungku kalawan induksi pikeun tambaga / kuningan, aluminium, baja beusi méméh formging panas, Tonjolan, rolling panas sarta motong, jsb.

aplikasi:Billet Élmu sarta tungku utamana panawaran pikeun sakabeh bahan logam pemanasan méméh forging, Tonjolan, rolling panas sarta motong, sarta bahan logam quenching na tempering, annealing, tempering jeung perlakuan panas séjén sakabéhna.

fitur catu daya:
1. Anggo kontrol sirkuit éléktronik anu canggih, kalayan langkung-voltase, langkung-ayeuna, ngawatesan tekanan, ngawatesan ayeuna, kurangna fase, undervoltage, tekanan di jero cai, idéntitas sekuen fase otomatis, panyalindungan alarm suhu cai anu tiis sareng seueur fitur panyalindungan anu sanés. Fungsi pangaturan otomatis faktor kakuatan. Tina muatan anu tiis dugi ka casting dina waktos siklus henteu paduli kumaha kaayaan tungku anu robih tiasa kahontal, sacara otomatis ngajaga kakuatan kana tungku, sahingga jumlah maksimum logam cair per kilowatt, waktos pemanasan listrik anu sami paling pondok, sahingga ningkat kauntungan pabrik, ningkat produktivitas tanaga gawé.
2.Control garis kotak terpadu jeung aréa tekanan tinggi dedicated nu pinuh terasing, tetep ruang kontrol beresih jeung tiis. Greatly ngaronjatkeun kahirupan dewan kontrol circuit sarta sistem reliabiliti.
Alat 3.High-kakuatan converter pikaresep ti pabrik well-dipikawanoh internasional jeung domestik, sarta ngajalankeun di 50% tina kapasitas dipeunteun, jadi kalawan faktor 100% kaamanan desain, ngaronjatna reliabiliti Sistim sakabéh.
4. Parabotna nganggo tambaga pendinginan hawa ageung, dibandingkeun sareng tambaga anu didinginkan ku cai, langkung énergi pikeun manaskeun, ningkat épisiénsi, henteu kedah dirawat.
5. Kakuatan mimitian nganggo nol voltase nyapu mimiti, henteu aya pangaruhna, dina kaayaan henteu aya beban, beban beurat, baja tiis sareng nagara-nagara sanés tiasa dipercaya tina dinamis, stabil sareng dipercaya, bébas masalah pikeun waktos anu lami sareng ngagampangkeun pikeun pangropéa.
fitur pemanasan:
1. Élmu sarta Téknik gancang, uniformity hawa panas, kirang leungitna oksidasi, wangunan logam merata.
2. Tiasa langsung dipanaskeun tina bahan tiis, gampang diganti.

Fitur:
speed pemanasan, kirang oksidasi decarbonization:
Salaku prinsip frékuénsi sedeng pemanasan induksi nyaeta induksi éléktromagnétik, panas dihasilkeun ku workpiece sorangan, jadi padika pemanasan kieu Élmu sarta Téknik gancang, oksidasi efisiensi pemanasan pisan leutik tur luhur, kalayan prosés kabisaulangan alus.

Hiji gelar luhur ti automation, tanpa operasi otomatis bisa dihontal:
Otomatis dahar sarta ngurangan otomatis tina alat rebutan dipilih, gandeng jeung software kontrol dedicated dikembangkeun ku parusahaan urang, tanpa operasi otomatis bisa kahontal.

Élmu sarta Téknik saragam, suhu luhur akurasi kontrol:
Élmu sarta Téknik saragam, inti bédana hawa méja leutik. hawa nu bisa persis dikawasa ku sistim kontrol hawa.

sederhana Élmu sarta induksi ngagantian tungku:
Numutkeun ukuran beda workpiece, nepi ka jadi dilengkepan spésifikasi béda tina tungku induksi induksi. Unggal tungku anu dirancang kalayan konektor robah gancang PLTA, supaya tungku anu gampang, saum sareng merenah pikeun ngaganti.

perlindungan peralatan lengkep:
Hiji set pinuh pakakas kalawan suhu cai, tekanan cai, leuwih ayeuna, leuwih tegangan, kurangna panyalindungan fase, jeung kalawan leuwih hawa, alat alarem wates handap. Ku kituna anu panyalindungan dipercaya lamun parabot di sesar, tanpa ruksakna komponén.

pamakéan énérgi low, teu polusi:
Efisiensi pemanasan tinggi, dibandingkeun sareng metode pemanasan anu sanés, ngirangan konsumsi énergi sacara épéktip. Alat-alat saluyu sareng sarat lingkungan, teu aya polusi. Dina industri penempaan, konsumsi énergi nalika dipanaskeun nepi ka 1250 ºC kirang ti 390 kwh / t.

forge induksi pemanasan tungku pikeun tambaga baja / kuningan / alumunium / beusi panas ngabentuk

induksi prinsip forge manaskeun

aluminium billet pemanasan tungku

aluminium billet pemanasan tungkubillets tambaga forge induksi

billets tambaga / bar / rod forge panas ngabentuk