Aluminium Billet Élmu sarta tungku

aluminium parabot billet pemanasan

Continous Aluminium Billet Élmu sarta tungku / Aluminium alloy Billet Panaskeun pikeun pemanasan Aluminium Billets / rod / bar méméh formging panas, Tonjolan, rolling panas sarta motong, jsb.