induksi ujung karbida brazing kana huntu sirah baja

indéks frékuénsi luhur tip karbida brazing kana prosés huntu sirah baja Tujuan dina uji aplikasi ieu, ujung karbida brazing karbida kana huntu sirah anu damel baja. Alat brazing induksi alat DW-UHF-10kw mesin brazing induksi Bahan coil pemanasan induksi khusus Bahan-bahan • huntu sirah damel baja • némpél Brazing Parameter Konci Kakuatan: 4.5 kW Waktos: 6 detik prosés Bokong Induksi:… Maca deui

induksi baja karbida karét topi

Tujuan Frékuénsi Tinggi Induksi brazing cap karbida baja kana aci. Palanggan ayeuna nganggo prosés obor, tapi hoyong ngarobih brazing induksi dina raraga ngirangan besi tua sareng ngarobih deui sareng ningkatkeun kualitas méga. Alat-alat DW-UHF-6kw-III induksi genggam pemanasan brazing Bahan • Baja karbon • tutup karbida magnét • Alloy -… Maca deui

Induksi Pegas baja Bagian ka Plato Carbide Tungsten

Induksi Baja Baja Bagian ka Tungsten Carbide Plate Objective Induction Brazing of Steel Bagian kana Tungsten Carbide Plate Equipment DW-UHF-6KW-III mesin brazing induksi genggem Test 1 Bahan • Rod baja: 19.05 mm (0.75 ″) OD, 82.55 mm (3.25 ″) Panjangna • Tungsten Carbide Plate: 38.1 mm (1.5 ″) OD, 10.16 mm (0.4 ″) Kandel • Paduan: 19.05 mm (0.75 ″) Cakram Brazing… Maca deui

Tiang baja induksi frekuensi tinggi dina baja pas kana baja pas

Tube tinggi induksi tube baja pikeun baja

Induksi frékuénsi luhur tabung waja brazing kana pas baja Objektif brazing induksi frékuénsi luhur tabung baja kana pas baja Disarankeun Parabot Parabot anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta DW-UHF-6KW-III induksi genggam brazing pamanas pemanasan. Bahan: Tabung baja kana baja anu cocog sareng bantalan nganggo cing alloy brazing Lucas-Milhaupt Easy FLO 3 sareng… Maca deui

Induksi Tips Steel Brazing

Induksi Tips Steel Brazing kalawan Hihg Frékuénsi Élmu sarta Sistem

Tujuan Pikeun manaskeun tip waja sareng perakitan shank dugi ka 1300 ° F (704 ° C) dina waktos 3 detik kanggo brazing sareng pemanasan induksi tibatan brazing obor.
Bahan 0.1 "(2.54mm) diaméterna tip baja & shank, 0.07" (1.78mm) diaméterna ring braze
Hawa 1300 ° F (704 ° C)
frékuénsi 800kHz
Alat-alat DW-UHF-4.5kW sistem pemanasan induksi, stasion panas jauh ngandung hiji kapasitor 1.2 microfarad.
Prosés Koil hélik dua péngkolan dianggo pikeun meres bagian-bagian gigi. Cingcin braze ditempatkeun di daérah gabungan tina ujung waja sareng belang. Fluks hideung dilarapkeun ka daérah sendi. Kakuatan RF diterapkeun salami 3 detik pikeun ngahanasan bagian-bagian kana suhu target anu ditetepkeun sareng némpelkeun némpelkeun ngalir rata sareng teras-terasan.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Fast, akurat, panas repeatable
• Kamampuh panaskeun daérah anu alit pisan dina kasabaran produksi anu tepat
• Leuwih alus kualitas gabungan, oksidasi ngurangan
• ngaronjat ongkos produksi jeung ongkos kuli ngurangan

Induksi Brazing Steel Pikeun Carbide Lempeng

Induksi Brazing Steel Pikeun Carbide Lempeng

Obyektif Brazing a assembly klep piston baja
Bahan Baja piston valves 4.5 "dia (11.43cm), piring karbida tungsten sareng braze
Hawa 1350 ºF
Frékuénsi 100 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-40kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung genep kapasitor 1.0μF pikeun total 1.5μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés A coil pancake lima péngkolan dipaké pikeun braze klep piston na tungsten karbida plat. Majelis dipanaskeun salami 10 menit kanggo ngalirkeun jisim sareng gabung kana dua lembar.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Panas lokal anu gancang, anu tiasa ngaminimalkeun oksidasi sareng ngirangan ngabersihkeun saatos gabung
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• mendi Beresih tur controllable
• ngahasilkeun bagian repeatable kualitas luhur

Brazing Golf Ball Jeung induksi

Brazing Golf Ball Jeung induksi

Tujuan: Élmu sarta ball golf baja kapang pikeun brazing sisipan Surabi
Bahan: Padang bola kapang 2 "diaméterna, braze némpelkeun fluks, sisipan Surabi
Hawa: 1400 ºF (760 ºC)
Frékuénsi: 260 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 0.5μF pikeun total 0.25 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik opat péngkolan dianggo pikeun manaskeun kapang bola golf dugi ka 1400ºF (760 ºC) dina 3 menit sareng sisipan dimple dipasangkeun ka kapang kalayan némpelkeun fluks kotok.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Taya prosés seuneu.
• Terpercaya, tiasa diulang, henteu kontak sareng énergi épisién panas dina waktos anu sakedik.
• Komo distribusi panas.

Brazing Steel Pikeun Steel pipe Jeung induksi

Brazing Steel Pikeun Steel pipe Jeung induksi 

Tujuan: Pikeun braze O-ring raray (ORFS) leungeun baju atawa konektor jalu ka tube baja.

material

• tube Steel, 1 inci (2.54 cm) OD

• O-ring raray Seal leungeun baju sarta fittings konektor jalu

• cingcin Preform braze

• fluks Bodas SureFlow

• mandrel rojongan Steel

Hawa 1300 ºF (704 ºC)

Frékuénsi 200 kHz

pakakas

• DW-UHF-20KW Sistim pemanasan induksi, dilengkepan workhead jauh ngandung dua (2) 1.5 μF kapasitor (jumlahna 0.75 μF).

• Hiji pemanasan induksi coil dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

Prosés A opat-balikkeun 2.75 inci (7.0 cm) ID hélik coil dipaké pikeun Élmu sarta Téknik duanana pipah baja jeung leungeun baju ORFS atawa ORFS konektor jalu. coil ieu dirancang braze boh leungeun baju atawa konektor jalu keur tabung. Sésa bisa brazed anu dirakit kalawan fluks sarta dipanaskeun pikeun 45 detik. Tekanan anu dilarapkeun ka tabung anu mastikeun eta diselapkeun pinuh kana fittings salaku cingcin braze ngalir.

Hasilna / Mangpaat Kaunggulan:

• diaméterna Batin ageung tina coil ngamungkinkeun pikeun loading panggampangna tur unloading bagian

• Jeung gandeng énergi efisien tina coil ka fittings overheating ieu dihindari.

Induksi Brazing Steel pipe

Induksi Brazing Steel pipe

Tujuan: Pikeun panas hiji pipa baja, ferrule jeung siku assembly steel mun 1400 ° F (760 ° C) dina 20 detik pikeun brazing.

Bahan 6 ″ (152.4mm) panjang x 0.5 ″ (12.7mm) diameter saluran stainless steel, 0.5 ″ (12.7mm) panjang x 0.5 ″ (12.7mm) diameter ferrule, 2 ″ (50.8mm) siku sareng 0.5 ″ (12.7mm ) diameter

Hawa 1400 ° F (760 ° C)

Frékuénsi 400 kHz

Alat-alat • DW-UHF-6KW-I induksi Sistim pemanasan dilengkepan workhead jauh • Hiji coil pemanasan induksi dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

Prosés: A dirancang husus, tilu-péngkolan coil hélik ieu dipaké pikeun nyadiakeun panas kana assembly di aréa gabungan braze. Dua cingcin pérak solder braze leutik disimpen dina unggal gabungan; sendi anu coated kalawan fluks hideung mun nanggungkeun ka kantor asuransi yén bahan braze ngalir bersih. assembly nu ieu disimpen di jero coil jeung kakuatan anu dilarapkeun pikeun 15 detik ngabalukarkeun braze ka ngalir.

Hasilna / Mangpaat: induksi pemanasan nyadiakeun: hasil • konsisten tur repeatable • Taya prosés seuneu • waktu prosés gancang