Utas pengencangan baja nguatkeun induksi

Induksi pengencangan benang sekrup waja Objektif Panas waja atap hateup nepi ka 1650 ºF pikeun ngégél benang Bahan: Sekrup atap baja tina diaméter anu bénten-bénten kirang ti 1.25 "(31.75mm) diameter, 5" (127mm) Suhu panjang: 1650 ºF (899 ºC) Frékuénsi : 291 kHz Peralatan • Sistem pemanasan induksi genggem DW-UHF-6kW-I, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua… Maca deui

perangko genggam induksi pengerasan

induksi ngeraskeun perangko genggam baja Objektif Induksi pengerasan sababaraha ukuran ukuran parangko nyirian genggam. Wewengkon anu bakal dikeras nyaéta 3/4 ”(19mm) nepi ka burit. Bahan: Perangko baja 1/4 "(6.3mm), 3/8" (9.5mm), 1/2 "(12.7mm) sareng 5/8" (15.8mm) Suhu pasagi: 1550 ºF (843 ºC) Frékuénsi 99 peralatan kHz • Sistem pemanasan induksi DW-HF-45kW, dilengkepan… Maca deui