Induksi Élmu sarta Steel Bagian Pikeun pos Hot

Induksi Élmu sarta Steel Bagian Pikeun Hot pos Jeung IGBT induksi Panaskeun

Tujuan Bagian pemanasan baja kana 1900ºF (1038ºC) kanggo aplikasi pos panas
Steel bahan patempatan kalawan 7 / 16 "(11.11mm) OD sarta keramik sapotong
Hawa 1900 ºF (1038ºC)
Frékuénsi 440 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 0.66μF.
• Koil pemanasan induksi, didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik opat péngkolan sareng sisipan keramik dianggo pikeun manaskeun bagian 0.75 "(19mm) bagian ka 1900ºF (1038ºC) salami 7.5 detik. Sapotong keramik janten bagian na henteu lebet
ngahubungan kalawan coil nu.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Langsung panawaran panas dina potongan karya kalayan presisi sareng konsistén
• Komo distribusi panas
• tekanan Low na minimal bagian stress residual

induksi bagian pemanasan baja pikeun judul panas

Induksi Élmu sarta Steel pipe Pikeun Cabut palapis palastik

Induksi Élmu sarta Steel pipe Pikeun Cabut palapis palastik Jeung System Élmu sarta RF

Tujuan Mulangkeun insulasi polipropilén tina tabung waja kerung pikeun ngamungkinkeun daur ulang duanana tabung sareng insulasi.
Bahan tabung baja kerung 1 / 8 "(0.318 cm) kana 5 / 8" (1.59 cm) ID
polipropilén palapis pelindung
Hawa 150 ºC (302 ° F)
Frékuénsi 185 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-4.5kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung kapasitor 1.5 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Proses / Narasi Koil ngawangun kotak surat genep puteran dianggo manaskeun pipa baja batin. Lapisan palastik cukup lemes janten gampang dipiceun sareng didaur. Waktos anu diperyogikeun pikeun ngalebur plastik tina hiji méter kawat kirang langkung 45 detik. Ieu beda-beda dumasar kana diameter tabung.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan anu hijina cara meujeuhna ngaleupaskeun palapis plastik,
nyésakeun éta dina bentuk anu teu tercemar pikeun didaur ulang. Mangrupikeun cara ngolah langkung gancang sareng ogé ngirangan tapak suku karbon perusahaan.

pemanasan induksi nyoplokkeun palastik

 

 

 

 

 

 

pipe pemanasan baja induksi pikeun nyoplokkeun palastik

 

pemanasan induksi casting baja

induksi pemanasan baja casting kapang karét kalayan manaskeun induksi frékuénsi luhur

Tujuan Pikeun ngahanaskeun dua tuang waja anu henteu teratur pikeun dibentuk sareng dihijikeun sareng karét sintétik
Bahan tuang baja dua, 17 pon bentukna henteu teratur, sakitar 6 "(152mm) x 9" (229mm) x 1 "(25.4mm)
Hawa 400 ºF (204 ºC)
Frékuénsi 20 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-MF-45kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung opat kapasitor 1.0 μF (pikeun total 1.0 μF).
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah Dua tuang waja disimpen dina piring anu terisolasi ku pin lokasi pituduh kuningan. Pelatna disimpen dina méja anu ngageser janten coil hélik multi-péngkolan. Bagean na induksi dipanaskeun nepi ka 400 F dina 180 detik. Waktos pemanasan anu laun ngamungkinkeun bagian-bagianna nepi kana suhu anu rata. Nalika siklus pemanasan réngsé unggal bagian disimpen kana pers pikeun operasi moulding sareng beungkeutan.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan pikeun preheating bulk of castings baja
ngahasilkeun:
• efisien sarta repeatable panas vs a obor atawa oven.
• malah panas bagian sakuliah
Badag coils multi péngkolan nyadiakeun:
• loading panggampangna tur unloading sahiji bagéan
• kalenturan pikeun sababaraha ukuran casting géométri sareng géométri