palang tambaga preheating induksi

induksi preheating bar tambaga kana suhu Tujuanana: Pikeun preheat dua batang tambaga kana suhu dina 30 detik; klién milarian ngagentos sistem pemanasan indéks 5kW pesaing anu nganteurkeun hasil anu henteu nyugemakeun Bahan: Tambaga bar (1.25 "x 0.375" x 3.5 "/ 31mm x 10mm x 89mm) - Suhu anu nunjukkeun Suhu termal: 750 ºF (399… Maca deui