Billet Élmu sarta tungku kalawan induksi Élmu sarta

24h Continous Billet Élmu sarta tungku kalawan induksi pikeun pemanasan ti billets baja tambaga / alumunium / beusi saméméh panas ngabentuk


Panjelasan Produk

Pikeun manaskeun rupa-rupa bahan batang: sapertos waja & beusi, perunggu, kuningan, alloy aluminium, jsb.

Gambar ngan pikeun rujukan, warna nyaeta changable kalawan kakuatan béda.

Fungsi sareng spésifikasi khusus anu dikustomisasi ku kabutuhan pelanggan.

Fitur sarta Kaunggulan:

1. Otomatis: Nyoco otomatis, Pilihan otomatis tina karya-sapotong anu saé atanapi goréng, ukur otomatis suhu, debit otomatis.
2. Desain terpadu: Ngahémat waktos pamasangan, biaya sareng rohangan.
3. Panel operasi dipasang mésér kaayaan operasi mesin, pikeun mempermudah diagnosis sesar.

  Fitur kawincikan nepi ka bubuk leutikna
1 Élmu sarta Téknik saum sareng stabil hemat 20% - 30% tanaga listrik tibatan cara tradisional;

efisiensi tinggi na pamakéan énérgi low

2 Leutik di ukuranana Gampang masang, beroperasi sarta perbaikan
3 Aman tur dipercaya Taya tegangan tinggi, pisan aman pagawe Anjeun.
4 Hiji sistem sirkulasi cooling Mampuh beroperasi teras-terasan 24 jam
5 lengkep timer ngajaga
fungsi
loba rupa lampu alarem:
leuwih-ayeuna, leuwih-tegangan, leuwih panas, kakurangan cai jeung sajabana lampu ieu bisa ngadalikeun sarta ngajaga mesin.
6 perlindungan lingkungan Ampir euweuh lapisan oksida,
dihasilkeun euweuh haseup, teu runtah-cai
7 IGBT Tipe Nyingkahan gangguan tina net listrik séjén nu teu patali;
Mastikeun nu lila-kahirupan mesin.

 

Parameter tina billet tungku pemanasan:

DW-MF-200 DW-MF-250 DW-MF-300 DW-MF-400 DW-MF-500 DW-MF-600
input tegangan 3phases, 380V / 410V / 440V, 50 / 60Hz
Max Input Ayeuna 320A 400A 480A 640A 800A 960A
frékuénsi osilasi 0.5KHz ^ 20KHz (frekuensi osilasi bakal ngaropéa nurutkeun ukuran bagian pemanasan)
Tugas Daur Loading 100% 24h terus dianggo
Cooling kahayang Cai 0.1MPa
ukuran nu boga imah 1000X800X1500mm 1500X800X2800mm 850X1700X1900mm
ngahadean extension bakal ngaropéa nurutkeun kana bahan jeung ukuran bagian pemanasan
beurat 110kg 150kg 160kg 170kg 200kg 220kg
Gumantung kana dimensi extension

Dina induksi billet pemanasan tungku sakabeh tina billets atawa keong anu dipanaskeun. Biasana pikeun billets pondok atawa slugs a Hopper atanapi mangkok anu dipaké pikeun otomatis nampilkeun nu billets di garis ka ciwit rollers, ranté disetir unit traktor atawa dina sababaraha kasus pushers pneumatic. The billets nu lajeng disetir ngaliwatan hiji coil balik sejenna dina cai tiis rel atawa liners keramik nu dipaké ngaliwatan bore coil nu ngurangan gesekan jeung nyegah maké. Panjang coil mangrupa fungsi tina waktu soak nu diperlukeun, waktu siklus per komponén tur panjang billet nu. Dina volume tinggi badag karya cross bagian teu ilahar boga 4 atanapi 5 coils dina séri méré 5 m (16 ft) ti coil atawa leuwih.

induksi prinsip forge manaskeun

forge induksi pemanasan tungku pikeun tambaga baja / kuningan / alumunium / beusi panas ngabentuk

billet induksi pemanasan tungku

billets induksi manaskeun pikeun tambaga baja / alumunium / beusi panas ngabentuk

billets tambaga / bar / rod forge panas ngabentuk

Continous Billet Élmu sarta tungku kalawan induksi

kontinén pemanasan billet kontiner sareng induksi

24h Continous Billet Élmu sarta tungku kalawan induksi pikeun tambaga / kuningan, aluminium, baja beusi méméh formging panas, Tonjolan, rolling panas sarta motong, jsb.

aplikasi:Billet Élmu sarta tungku utamana panawaran pikeun sakabeh bahan logam pemanasan méméh forging, Tonjolan, rolling panas sarta motong, sarta bahan logam quenching na tempering, annealing, tempering jeung perlakuan panas séjén sakabéhna.

fitur catu daya:
1. Anggo kontrol sirkuit éléktronik anu canggih, kalayan langkung-voltase, langkung-ayeuna, ngawatesan tekanan, ngawatesan ayeuna, kurangna fase, undervoltage, tekanan di jero cai, idéntitas sekuen fase otomatis, panyalindungan alarm suhu cai anu tiis sareng seueur fitur panyalindungan anu sanés. Fungsi pangaturan otomatis faktor kakuatan. Tina muatan anu tiis dugi ka casting dina waktos siklus henteu paduli kumaha kaayaan tungku anu robih tiasa kahontal, sacara otomatis ngajaga kakuatan kana tungku, sahingga jumlah maksimum logam cair per kilowatt, waktos pemanasan listrik anu sami paling pondok, sahingga ningkat kauntungan pabrik, ningkat produktivitas tanaga gawé.
2.Control garis kotak terpadu jeung aréa tekanan tinggi dedicated nu pinuh terasing, tetep ruang kontrol beresih jeung tiis. Greatly ngaronjatkeun kahirupan dewan kontrol circuit sarta sistem reliabiliti.
Alat 3.High-kakuatan converter pikaresep ti pabrik well-dipikawanoh internasional jeung domestik, sarta ngajalankeun di 50% tina kapasitas dipeunteun, jadi kalawan faktor 100% kaamanan desain, ngaronjatna reliabiliti Sistim sakabéh.
4. Parabotna nganggo tambaga pendinginan hawa ageung, dibandingkeun sareng tambaga anu didinginkan ku cai, langkung énergi pikeun manaskeun, ningkat épisiénsi, henteu kedah dirawat.
5. Kakuatan mimitian nganggo nol voltase nyapu mimiti, henteu aya pangaruhna, dina kaayaan henteu aya beban, beban beurat, baja tiis sareng nagara-nagara sanés tiasa dipercaya tina dinamis, stabil sareng dipercaya, bébas masalah pikeun waktos anu lami sareng ngagampangkeun pikeun pangropéa.
fitur pemanasan:
1. Élmu sarta Téknik gancang, uniformity hawa panas, kirang leungitna oksidasi, wangunan logam merata.
2. Tiasa langsung dipanaskeun tina bahan tiis, gampang diganti.

Fitur:
speed pemanasan, kirang oksidasi decarbonization:
Salaku prinsip frékuénsi sedeng pemanasan induksi nyaeta induksi éléktromagnétik, panas dihasilkeun ku workpiece sorangan, jadi padika pemanasan kieu Élmu sarta Téknik gancang, oksidasi efisiensi pemanasan pisan leutik tur luhur, kalayan prosés kabisaulangan alus.

Hiji gelar luhur ti automation, tanpa operasi otomatis bisa dihontal:
Otomatis dahar sarta ngurangan otomatis tina alat rebutan dipilih, gandeng jeung software kontrol dedicated dikembangkeun ku parusahaan urang, tanpa operasi otomatis bisa kahontal.

Élmu sarta Téknik saragam, suhu luhur akurasi kontrol:
Élmu sarta Téknik saragam, inti bédana hawa méja leutik. hawa nu bisa persis dikawasa ku sistim kontrol hawa.

sederhana Élmu sarta induksi ngagantian tungku:
Numutkeun ukuran beda workpiece, nepi ka jadi dilengkepan spésifikasi béda tina tungku induksi induksi. Unggal tungku anu dirancang kalayan konektor robah gancang PLTA, supaya tungku anu gampang, saum sareng merenah pikeun ngaganti.

perlindungan peralatan lengkep:
Hiji set pinuh pakakas kalawan suhu cai, tekanan cai, leuwih ayeuna, leuwih tegangan, kurangna panyalindungan fase, jeung kalawan leuwih hawa, alat alarem wates handap. Ku kituna anu panyalindungan dipercaya lamun parabot di sesar, tanpa ruksakna komponén.

pamakéan énérgi low, teu polusi:
Efisiensi pemanasan tinggi, dibandingkeun sareng metode pemanasan anu sanés, ngirangan konsumsi énergi sacara épéktip. Alat-alat saluyu sareng sarat lingkungan, teu aya polusi. Dina industri penempaan, konsumsi énergi nalika dipanaskeun nepi ka 1250 ºC kirang ti 390 kwh / t.

forge induksi pemanasan tungku pikeun tambaga baja / kuningan / alumunium / beusi panas ngabentuk

induksi prinsip forge manaskeun

aluminium billet pemanasan tungku

aluminium billet pemanasan tungkubillets tambaga forge induksi

billets tambaga / bar / rod forge panas ngabentuk