Naon beungkeutan induksi?

Naon beungkeutan induksi?
Beungkeutan induksi nganggo pemanasan induksi pikeun ngubaran perekat beungkeutan. Induksi mangrupikeun padika anu utami pikeun nyageurkeun perekat sareng alat segel pikeun komponén mobil sapertos panto, tiung, fénder, kaca spion sareng magnet. Induksi ogé ngubaran perekat dina gabungan serat-to-logam sareng serat karbon-ka-karbon. Aya dua jinis pameungkeut otomotif: spotbonding,
anu manaskeun bagéan alit tina bahan anu badé dilebetkeun; beungkeutan full-ring, anu manaskeun sendi lengkep.
Naon anu kauntungan?
Sistem beungkeutan titik DAWEI Induksi mastikeun input énergi anu pas pikeun tiap panel. Zona kapangaruhan panas leutik ngaleutikan total pananjangan panel. Clamping henteu diperyogikeun nalika ngabeungkeutkeun panel waja, anu ngirangan setrés sareng distorsi. Unggal panel diawasi sacara éléktronik pikeun mastikeun yén simpangan input énergi aya dina kasobaran. Sareng beungkeutan ring-full, ukuran hiji-
kabéh coil ngurangan kabutuhan coils cadang.
Dimana ieu dinya dipaké?
Induksi mangrupikeun padika pameungkeut pikaresep dina industri otomotif. Digunakeun sacara lega pikeun ngabeungkeut waja sareng lambar aluminium, induksi beuki padamelan pikeun ngabeungkeut bahan komposit sareng serat karbon énggal. Induksi digunakeun pikeun ngabeungkeut untaian melengkung, sapatu marake sareng magnet dina industri éléktronik.
Ogé dianggo pikeun panduan, rel, rak sareng panel di séktor barang bodas.
alat-alat naon anu aya?
DAWEI Induction mangrupikeun spesialis ubar induksi profesional. Nyatana, kami nyiptakeun curing spot induksi.
Alat-alat anu kami kirimkeun berkisar tina unsur sistem masing-masing sapertos sumber kakuatan sareng gulungan, kanggo ngarengsekeun sareng ngadukung solusi péngkolan-konci.

aplikasi beungkeutan induksi