prosés pemanasan induksi ku téknologi gas iners sareng vakum

prosés pemanasan induksi nganggo téknologi gas iners sareng vakum Bahan khusus atanapi daérah aplikasi peryogi diolah khusus. Fluks anu dianggo nalika prosés brazing induksi konvensional sering janten sebab korosi sareng kaduruk dina bahan damel. Influks fluks ogé tiasa nyababkeun ngaruksak sipat komponén. Salajengna, kusabab oksigén anu aya ... Maca deui

Jointing Metal sareng Brazing sareng Las

Jointing Metal with Brazing and Welding Aya sababaraha padika anu sayogi pikeun ngagabung sareng logam, kalebet las, brazing sareng soldering. Naon bedana las sareng brazing? Naon bedana brazing sareng soldering? Hayu urang ngajajah bédana plus kaunggulan komparatif ogé aplikasi umum. Diskusi ieu bakal ngajantenkeun pamahaman anjeun ngeunaan logam… Maca deui

Giring Carbide kana Bagian Baja Kalayan Panaskeun Induksi

Brazing Carbide to Steel Part With Induction Heating Objective Brazing carbide to steel part Equipment DW-UHF-6kw Induction Heating Power Supply ultra high frequency custom coil Key Parameter Power: 1.88 kW Temperature: Approx 1500 ° F (815 ° C) Time: 14 sec Bahan Coil- 2 puteran hélik (ID 20 mm) 1 péngkolan planar (40 mm OD, 13 mm Jangkungna) Carbide- 13… Maca deui

Induksi Brazing Carbide Tipping dina Alat Baja motong

Induksi Brazing Carbide Tipping dina motong Alat Alat Baja Tujuan: Pabrikan utama alat motong CBN sareng PCD hoyong ningkatkeun produktivitasna ku museurkeun panas dina daérah anu alit pisan pikeun ngirangan karugian panas sareng ningkatkeun prosés tipping karbida. Prosés Brazing Induksi: Palanggan nyayogikeun awak waja segitiga, unggal sisi ~ 16.5 mm (0.65 inci). Tipping karbida karbida induksi kedah dilakukeun dina 3 ... Maca deui

Induksi Brazing Carbide Tipping Parabot Médis

Induksi Frékuénsi Tinggi Ngabobol Karbida Tipping Alat Pakakas Médis Aplikasi Carbide Tipping mangrupikeun prosés brazing induksi khusus anu bahan tipna karasa janten bahan dasar pikeun ngahasilkeun ujung motong anu sesah pisan. Tujuan: Tujuan tina aplikasi ieu: Induksi brazing karbida tip tina alat médis Aranjeunna hoyong nganggo induksi… Maca deui

induksi brazing tube baja kana tabung tambaga

induksi-brazing-steel-tube-to-tambaga-tube

Indéks Frékuénsi Bébas Frékuénsi Baja Tube kana Tujuan Tabung Tembaga Tujuanana nyaéta pikeun meresihan tabung baja kana tabung tambaga dina 60 detik nganggo fluks sareng paduan brazing. Alat-alat DW-UHF-10kw induksi manaskeun brazing Tilu péngkolan coil diaméterna dual Bahan • Tube baja sareng panarima tambaga • alloy Braze (CDA 681) • B-1 fluks… Maca deui

Induksi Coping Coping Pikeun Bagéan Tambaga

Tujuanana Induksi Brazing Tambaga kana Tambaga bagian Spacer. Bahan-bahanna dipanaskeun nepi ka 2012˚F (1100˚C) dina 1 menit. Alat anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta mesin pemanas induksi DW-HF-45kw Bahan: Bagian tambaga: 0.55 "kandel x 1.97" panjang x 1.18 "lega x 0.2" panjang (kandel 14 mm & 50 mm panjang x 30 ... Maca deui

Induksi Brazing Tubing Stainless Steel Campur

Téknologi Profesional Induksi Brazing Stainless Steel Tubing Jooint Technology Tujuan tina uji aplikasi brazing induksi ieu pikeun Induksi Brazing Stainless Steel Tubing Joints merata pikeun ningkat réabilitas. Industri: Peralatan Otomotif: Mesin brazing induksi DW-UHF-10KW Waktos: 15 detik. Bahan: Tetep Suhu Flux Hideung Flux Suhu: 1472 ° F (800 ° C) Kakuatan: 8 kW Proses: Dua tabung tahan karat dimana… Maca deui

tambaga induksi tambaga sareng rod kuningan

induksi brazing batang tambaga sareng kuningan Tujuan Induksi Brazing batang tambaga sareng kuningan sareng strips pikeun ngagentos operasi obor. Prosés obor anu ayeuna ngahasilkeun rereged anu kaleuleuwihi dina majelis, sareng meryogikeun pangwangunan anu réa saatos operasi brazing. Alat-alat DW-UHF-40KW frekuensi tinggi mesin brazing induksi Dua péngkolan buka buka konveyor Bahan • Kupon tambaga… Maca deui

Induksi Brazing Carbide Onto Steel Part

Induksi Brazing Carbide Kana Bagean Baja Tujuan Barbing karbida kana alat-alat baja Alat-alat DW-UHF-6KW-III Induksi Genggam Brazing Heater Konci Parameter Kakuatan: Suhu 4kW: Kira-kira 1500 ° F (815 ° C) Waktos: 16 detik Bahan Coil- 2 péngkolan hélik (20 mm ID) 1 péngkolan planar (40 mm OD, 13 mm Jangkungna) Karbida- 13 mm OD, kandel témbok 3 mm Baja ... Maca deui

Mangga aktipkeun JavaScript dina panyungsi anjeun pikeun ngalengkepan formulir ieu.
=