Induksi pipa aluminium kurang ajar

Tujuan Induksi frékuénsi brazing pipa alumunium ageung Alat-alat DW-UHF-6kw-III mesin brazing induksi genggam Bahan-bahan μluminum kana tabung aluminium Flared at interface 0.25 "(6.35mm) Brazed to steel tube 0.19" OD (4.82mm) Power: 4 kW Temperature: 1600 ° F (871 ° C) Waktos: 5 detik Hasil sareng Kesimpulan: Panasan induksi nyayogikeun: Sendi awét anu kuat Zona panas selektif sareng tepat, hasilna kirang bagian distorsi… Maca deui

Brazing pipa Aluminium Majelis Jeung induksi

Brazing pipa Aluminium Majelis Jeung induksi

Tujuan: Braze hiji assembly aluminium pikeun 968 ºF (520 ºC) dina 20 detik

Bahan: Palanggan nyayogikeun 1.33 ″ (33.8 mm) tabung aluminium OD sareng bagian kawin aluminium, alloy aluminium braze

Hawa: 968 ºF (520 ºC)

Frékuénsi 50 kHz

Alat-alat: DW-HF-35KW, 30-80 kHz induksi Sistim pemanasan dilengkepan stasiun panas jauh ngandung hiji 53 μF kapasitor A dua-posisi induksi hélik pemanasan coil dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

Prosésna: Bahan braze dilarapkeun antara pipa sareng bagian kawin. Majelis ieu disimpen dina jero coil sareng dipanaskeun sakitar 40 detik. Kalayan coil dua posisi, dua bagian tiasa dipanaskeun sakaligus, anu hartosna hiji bagian bakal direngsekeun unggal 15-20 detik. Bahan braze didamel iteuk, anu nyiptakeun gabungan anu saé. Waktos pemanasan ku dua bagian anu dipanaskeun sakaligus cocog sareng tujuan klien, sareng ngagambarkeun pamutahiran anu penting dina hal ngagancangkeun nganggo obor.

Hasilna / Mangpaat

  • Speed: pendekatan The dianjurkeun motong waktos panas maranéhanana di satengah lamun dibandingkeun ngagunakeun obor a
  • Bagian kualitas: induksi pemanasan mangrupakeun metoda repeatable kalawan leuwih konsistensi ti obor a umumna bisa nganteurkeun
  • Kasalametan: induksi pemanasan nyaéta, metoda bersih tepat anu henteu ngalibetkeun hiji seuneu kabuka kawas obor a, nu ngakibatkeun lingkungan gawé aman