Tukang Aluminium Tubing Pikeun Bagéan Aluminium

Tujuan Tujuan tés aplikasi nyaéta induksi brazing tubing aluminium kana bagian-bagian aluminium kirang ti 15 detik. Kami ngagaduhan tabung aluminium sareng "panarima" aluminium. Paduan brazing mangrupikeun cincin paduan, sareng suhu aliran 1030 ° F (554 ° C). Alat-alat DW-HF-15kw induksi pemanasan mesin Induksi pemanasan coil Bahan • Aluminium… Maca deui