Induksi Pegas baja Bagian ka Plato Carbide Tungsten

Induksi Baja Baja Bagian ka Tungsten Carbide Plate Objective Induction Brazing of Steel Bagian kana Tungsten Carbide Plate Equipment DW-UHF-6KW-III mesin brazing induksi genggem Test 1 Bahan • Rod baja: 19.05 mm (0.75 ″) OD, 82.55 mm (3.25 ″) Panjangna • Tungsten Carbide Plate: 38.1 mm (1.5 ″) OD, 10.16 mm (0.4 ″) Kandel • Paduan: 19.05 mm (0.75 ″) Cakram Brazing… Maca deui

Brazing stainless steel kalawan induksi

frékuénsi luhur brazing induksi tube stainless steel mun stainless steel pas kalawan DW-HF-25kw-A jeung manaskeun induksi.

obyektip

Brazing tubing stainless steel sarta fittings stainless steel

pakakas

DW-HF-25kw-A mesin brazing induksi

bahan
1.75 "(44.45mm) sagi genep pas

power: 10.52 kW
hawa: 1300 ° F (704 ° C)
waktos: detik 30

Hasil na Conclusions:

  • pemanasan induksi pinpoints panas ka wewengkon nu dipikahoyong tina bagian éta
  • kadali prosés ningkat pikeun pemanasan tepat ka hawa nu dipikahoyong
  • Kakuatan on demand na gancang, siklus panas konsisten
  • Téhnologi tanpa polusi, nu duanana beresih jeung aman

Mangga aktipkeun JavaScript dina panyungsi anjeun pikeun ngalengkepan formulir ieu.
=