induksi baja stainless steel pikeun waja

Induksi magnét frékuénsi brazing stainless steel pikeun prosés baja tim HLQ disayogikeun sareng 2 bagian anu brazed di laboratorium uji kami. Tujuan: Induksi Brazing tina pin stainless steel 0.15 / 3.81mm kana basa waja. Alat-alat: DW-UHF-6KW-III sistem brazing induksi genggam Industri: Alat-alat & Bahan HVAC: Bahan héksagon (dasar 1 "/ 25.4 mm diaméterna; 0.1" /… Maca deui

Induksi Pegas baja Bagian ka Plato Carbide Tungsten

Induksi Baja Baja Bagian ka Tungsten Carbide Plate Objective Induction Brazing of Steel Bagian kana Tungsten Carbide Plate Equipment DW-UHF-6KW-III mesin brazing induksi genggem Test 1 Bahan • Rod baja: 19.05 mm (0.75 ″) OD, 82.55 mm (3.25 ″) Panjangna • Tungsten Carbide Plate: 38.1 mm (1.5 ″) OD, 10.16 mm (0.4 ″) Kandel • Paduan: 19.05 mm (0.75 ″) Cakram Brazing… Maca deui

Frékuénsi Tinggi Stainless Steel Frékuénsi Tinggi

Frékuénsi luhur Breasting Steel Steel Fittings Objektif Frékuénsi Tinggi Brazing fittings stainless steel kana selang corogated (SS). Selangna kalayan ukuran ID 1.575in (40mm) sareng ID 2.99in (76 mm). Pelanggan henteu kantos nganggo pemanasan induksi sateuacan sareng henteu kenal sareng prosés induksi. Tujuan tés ieu nyaéta pikeun ngabuktikeun kakuatan… Maca deui

Tiang baja induksi frekuensi tinggi dina baja pas kana baja pas

Tube tinggi induksi tube baja pikeun baja

Induksi frékuénsi luhur tabung waja brazing kana pas baja Objektif brazing induksi frékuénsi luhur tabung baja kana pas baja Disarankeun Parabot Parabot anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta DW-UHF-6KW-III induksi genggam brazing pamanas pemanasan. Bahan: Tabung baja kana baja anu cocog sareng bantalan nganggo cing alloy brazing Lucas-Milhaupt Easy FLO 3 sareng… Maca deui

Induksi Brazing Steel Pikeun Carbide Lempeng

Induksi Brazing Steel Pikeun Carbide Lempeng

Obyektif Brazing a assembly klep piston baja
Bahan Baja piston valves 4.5 "dia (11.43cm), piring karbida tungsten sareng braze
Hawa 1350 ºF
Frékuénsi 100 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-40kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung genep kapasitor 1.0μF pikeun total 1.5μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés A coil pancake lima péngkolan dipaké pikeun braze klep piston na tungsten karbida plat. Majelis dipanaskeun salami 10 menit kanggo ngalirkeun jisim sareng gabung kana dua lembar.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Panas lokal anu gancang, anu tiasa ngaminimalkeun oksidasi sareng ngirangan ngabersihkeun saatos gabung
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• mendi Beresih tur controllable
• ngahasilkeun bagian repeatable kualitas luhur

Induksi Brazing Steel pipe

Induksi Brazing Steel pipe

Tujuan: Pikeun panas hiji pipa baja, ferrule jeung siku assembly steel mun 1400 ° F (760 ° C) dina 20 detik pikeun brazing.

Bahan 6 ″ (152.4mm) panjang x 0.5 ″ (12.7mm) diameter saluran stainless steel, 0.5 ″ (12.7mm) panjang x 0.5 ″ (12.7mm) diameter ferrule, 2 ″ (50.8mm) siku sareng 0.5 ″ (12.7mm ) diameter

Hawa 1400 ° F (760 ° C)

Frékuénsi 400 kHz

Alat-alat • DW-UHF-6KW-I induksi Sistim pemanasan dilengkepan workhead jauh • Hiji coil pemanasan induksi dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

Prosés: A dirancang husus, tilu-péngkolan coil hélik ieu dipaké pikeun nyadiakeun panas kana assembly di aréa gabungan braze. Dua cingcin pérak solder braze leutik disimpen dina unggal gabungan; sendi anu coated kalawan fluks hideung mun nanggungkeun ka kantor asuransi yén bahan braze ngalir bersih. assembly nu ieu disimpen di jero coil jeung kakuatan anu dilarapkeun pikeun 15 detik ngabalukarkeun braze ka ngalir.

Hasilna / Mangpaat: induksi pemanasan nyadiakeun: hasil • konsisten tur repeatable • Taya prosés seuneu • waktu prosés gancang