Giring Carbide kana Bagian Baja Kalayan Panaskeun Induksi

Brazing Carbide to Steel Part With Induction Heating Objective Brazing carbide to steel part Equipment DW-UHF-6kw Induction Heating Power Supply ultra high frequency custom coil Key Parameter Power: 1.88 kW Temperature: Approx 1500 ° F (815 ° C) Time: 14 sec Bahan Coil- 2 puteran hélik (ID 20 mm) 1 péngkolan planar (40 mm OD, 13 mm Jangkungna) Carbide- 13… Maca deui

Induksi Brazing Carbide Tipping dina Alat Baja motong

Induksi Brazing Carbide Tipping dina motong Alat Alat Baja Tujuan: Pabrikan utama alat motong CBN sareng PCD hoyong ningkatkeun produktivitasna ku museurkeun panas dina daérah anu alit pisan pikeun ngirangan karugian panas sareng ningkatkeun prosés tipping karbida. Prosés Brazing Induksi: Palanggan nyayogikeun awak waja segitiga, unggal sisi ~ 16.5 mm (0.65 inci). Tipping karbida karbida induksi kedah dilakukeun dina 3 ... Maca deui

Induksi Brazing Carbide Tipping Parabot Médis

Induksi Frékuénsi Tinggi Ngabobol Karbida Tipping Alat Pakakas Médis Aplikasi Carbide Tipping mangrupikeun prosés brazing induksi khusus anu bahan tipna karasa janten bahan dasar pikeun ngahasilkeun ujung motong anu sesah pisan. Tujuan: Tujuan tina aplikasi ieu: Induksi brazing karbida tip tina alat médis Aranjeunna hoyong nganggo induksi… Maca deui

Induksi Brazing Carbide mun Steel

Tujuanana Frékuénsi luhur induksi brazing karbida kana waja. Alat anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta mesin brazing induksi DW-HF-45KW kalayan stasiun pamanas jauh. Bahan: Kepala bor baja magnét ageung sareng karbida. Sirah sakitar. 8 "OD x 4" (203.2mm OD x 101.6mm) kandel, aci 11 "(279.4mm) panjang x 2" (50.8mm) ka… Maca deui

Induksi Anu Ngumbang Ka Kayu

Tujuan Induksi Brazing karbida kana bagian-bagian waja Peralatan DW-HF-15kw Induksi Pemanasan Power Supply HLQ custom coil Key Parameter Kakuatan: 5.88 kW Suhu: Kira-kira 1500 ° F (815 ° C) Waktos: 10 detik Bahan Coil- 2 hélik (20 mm ID) 1 péngkolan planar (40 mm OD, 13 mm Jangkungna) Carbide- 13 mm OD, ketebalan témbok 3 mm Potongan waja– 20… Maca deui

Induksi Pegas baja Bagian ka Plato Carbide Tungsten

Induksi Baja Baja Bagian ka Tungsten Carbide Plate Objective Induction Brazing of Steel Bagian kana Tungsten Carbide Plate Equipment DW-UHF-6KW-III mesin brazing induksi genggem Test 1 Bahan • Rod baja: 19.05 mm (0.75 ″) OD, 82.55 mm (3.25 ″) Panjangna • Tungsten Carbide Plate: 38.1 mm (1.5 ″) OD, 10.16 mm (0.4 ″) Kandel • Paduan: 19.05 mm (0.75 ″) Cakram Brazing… Maca deui

Induksi Brazing Carbide Onto Steel Part

Induksi Brazing Carbide Kana Bagean Baja Tujuan Barbing karbida kana alat-alat baja Alat-alat DW-UHF-6KW-III Induksi Genggam Brazing Heater Konci Parameter Kakuatan: Suhu 4kW: Kira-kira 1500 ° F (815 ° C) Waktos: 16 detik Bahan Coil- 2 péngkolan hélik (20 mm ID) 1 péngkolan planar (40 mm OD, 13 mm Jangkungna) Karbida- 13 mm OD, kandel témbok 3 mm Baja ... Maca deui

Induksi Brazing Carbide Pikeun steel Steel

Induksi Brazing Carbide Pikeun steel Steel aci Jeung Unit IGBT Élmu sarta

Obyektif Brazing a carbide congcot ngawangun ka aci stainless steel keur tukang gali a
Bahan kerucut ngawangun karbida 1.12 "(28.4mm) dia, 1.5" (38.1mm) jangkung, aci stainless steel 1.12 "(28.4mm) dia sareng sababaraha panjang, fluks brazing hideung beusi
Hawa 1500 ºF (815 ºC)
Frékuénsi 277 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.0μF pikeun total 0.5μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik tilu péngkolan dianggo pikeun meres karbida kana aci. Aci waja dirapisan sareng baju bijil diletak di luhur. Ujung karbida dikempelkeun teras disimpen dina luhur shim, ngabariskeun liang countersunk dina karbida. Liangna henteu dikempelkeun kusabab fluks na gas sareng nyababkeun karbida ngawangun tekanan sareng nyobian ngusir tina aci. Kakuatan diterapkeun salami 85 detik pikeun bijil shim ngalir sareng ngadamel sambungan anu saé.
Palanggan DAWEI ngagaduhan palanggan anu henteu resep ku kualitas moto tina tukang ngagali aranjeunna janten pelanggan kami milarian prosés brazing anu langkung saé. Palanggan DAWEI bagja pisan ku conto tukang ngagali brazed sareng bantosan anu ditampi ti laboratorium Ameritherm dina ngembangkeun prosés nyembah na.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• pemanasan localized Rapid wungkul dimana diperlukeun
• nyiptakeun bersih, sendi controllable
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Komo distribusi panas

brazing carbide kana aci

 

 

 

 

 

 

induksi brazing carbide kana aci

 

 

 

 

 

 

 

brazing carbide kana aci stainless steel

Brazing carbide aci jeung induksi

Brazing carbide aci jeung induksi

Tujuan: Braze a aci carbide ka tube baja

Bahan: aci karbida 1/8 ″ dugi ka diaméter 1 ″ (ukuran anu bénten-bénten) Tabung baja 3/8 ″ dugi ka 1 ¼ ”OD Perak solder braze

Hawa: nunjukkeun cet

Hawa: 1400 ° F keur 60 detik Frequency300 kHz

Alat-alat: DW-UHF-6KW-III, 150-400 kHz kaayaan Sistim pemanasan induksi solid dilengkepan stasiun panas jauh ngandung dua kapasitor 0.66 μF (total 1.32 μF) A multi-balikkeun coil hélik

Prosésna: Solder pérak dilarapkeun ka tempat batang karbida sareng tabung baja. Reresihan antara dua bagian sakitar .0005 ″. Sapotong alit tina serat solder disimpen dina bagian teras bagian na dipanaskeun. Dibutuhkeun kira-kira 60 detik pikeun ngalirkeun jagoan kalayan hijrah panas anu pangsaéna sareng aliran solder. Sanaos bagian na tiasa dipanaskeun langkung gancang, hasil optimal diala dina 60 detik.

Hasilna / Mangpaat: pemanasan induksi nyadiakeun malah, panas tepat. Tepat panas diarahkeun anu diperlukeun pikeun solder braze ka ngalir merata sabudeureun bagian ka assure hiji joint alus.