Brazing carbide aci jeung induksi

Brazing carbide aci jeung induksi

Tujuan: Braze a aci carbide ka tube baja

Bahan: aci karbida 1/8 ″ dugi ka diaméter 1 ″ (ukuran anu bénten-bénten) Tabung baja 3/8 ″ dugi ka 1 ¼ ”OD Perak solder braze

Hawa: nunjukkeun cet

Hawa: 1400 ° F keur 60 detik Frequency300 kHz

Alat-alat: DW-UHF-6KW-III, 150-400 kHz kaayaan Sistim pemanasan induksi solid dilengkepan stasiun panas jauh ngandung dua kapasitor 0.66 μF (total 1.32 μF) A multi-balikkeun coil hélik

Prosésna: Solder pérak dilarapkeun ka tempat batang karbida sareng tabung baja. Reresihan antara dua bagian sakitar .0005 ″. Sapotong alit tina serat solder disimpen dina bagian teras bagian na dipanaskeun. Dibutuhkeun kira-kira 60 detik pikeun ngalirkeun jagoan kalayan hijrah panas anu pangsaéna sareng aliran solder. Sanaos bagian na tiasa dipanaskeun langkung gancang, hasil optimal diala dina 60 detik.

Hasilna / Mangpaat: pemanasan induksi nyadiakeun malah, panas tepat. Tepat panas diarahkeun anu diperlukeun pikeun solder braze ka ngalir merata sabudeureun bagian ka assure hiji joint alus.