Brazing Carbide-Steel Alat jeung induksi

Brazing Carbide-Steel Alat jeung induksi

Tujuan: Nyadiakeun solusi pikeun baja-carbide ieu brazing aplikasi Bahan • 10mm Awak; carbide tip 57 x 35 x 3 mm • Braze shim • Braze fluks bodas

Hawa: 750 ° C (1382ºF)

Frékuénsi: 150 kHz

Parangkat DW-UHF-20KW sistem pemanasan induksi, dilengkepan stasion panas jauh anu ngandung (2) 1.0 μF kapasitor (pikeun total 0.5 μF) A 4.5 heating hélik coil manaskeun induksi dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.

Prosés: The shim awak jeung carbide anu cleaned na fluks braze sakumaha dilarapkeun ka sakabéh beungeut assembly kana. Bagian disimpen bareng dina coil induksi. Dua tabung keramik nu lajeng disimpen thru nu coil nentang silih nyekel bagian mangsa panas. The fluks dina bagian nu diwenangkeun ka tegalan saméméh pemanasan. Daya pemanasan induksi geus dilarapkeun dugi braze nu ngalir dina gabungan teh.

Hasilna / Mangpaat

• pemanasan sasaran tina gabungan braze nyaeta efisien

• prosés flameless téh leuwih tepat, controllable

• Hasil nu diulang

Brazing Carbide Pikeun Steel Jeung induksi

Brazing Carbide Pikeun Steel Jeung induksi 

Tujuan: Braze carbide rakitan file usaha Rotary kalawan concentricity seragam dina aplikasi aerospace

bahan:

• Carbide kosong

• shank baja speed High

• Suhu nunjukkeun cet

• shim Braze na fluks hideung

Hawa 1400 ° F (760 ° C)

Frékuénsi 252 kHz

Alat-alat DW-UHF-10kw Sistim pemanasan induksi, dilengkepan stasiun panas jauh ngandung dua kapasitor 0.33 μF (total 0.66 μF) Hiji coil pemanasan induksi dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

Prosés Koil hélik multi-péngkolan dianggo. Bagianna dipanaskeun pikeun nangtoskeun waktos diperyogikeun pikeun ngahontal suhu anu dipikahoyong sareng pola panas anu diperyogikeun. Dibutuhkeun sakitar 30 - 45 detik kanggo ngahontal 1400 ° F (760 ° C) gumantung kana sababaraha ukuran bagéan. Flux dilarapkeun ka sadaya bagian. A shze braze anu sandwiched antara shank baja sareng karbida. Daya pemanasan induksi diterapkeun dugi ka ngalirkeun méga. Kalayan perlengkapan anu ditangtoskeun, konséntrisitas bagian tiasa dihontal.

Hasilna / Mangpaat • Repeatable, panas tepat konsisten.

=