Induksi Brazing Carbide Tipping dina Alat Baja motong

Induksi Brazing Carbide Tipping dina motong Alat Alat Baja Tujuan: Pabrikan utama alat motong CBN sareng PCD hoyong ningkatkeun produktivitasna ku museurkeun panas dina daérah anu alit pisan pikeun ngirangan karugian panas sareng ningkatkeun prosés tipping karbida. Prosés Brazing Induksi: Palanggan nyayogikeun awak waja segitiga, unggal sisi ~ 16.5 mm (0.65 inci). Tipping karbida karbida induksi kedah dilakukeun dina 3 ... Maca deui