Brazing Kacamata pigura Jeung induksi

Brazing Kacamata pigura Jeung induksi

Tujuan: ngahasilkeun mendi braze repeatable keur assembly of pigura Kacamata. pemanasan induksi geus bisa dipaké pikeun ngahontal mendi braze kualitas dina sasak irung, sasak brow na irung sapotong. Brazing téh dipigawé di 1300 ° F jeung kurang 3-5 detik diwenangkeun pikeun pemanasan. kualitas permukaan nyaeta tina utmost pentingna saprak kawates cleanup pos-brazing ieu pikaresep.

Bahan: Monel Sasak Ku 18% Silver Braze

Hawa: 1300 ° F

Frékuénsi: 600 kHz

Alat-alat: DW-UHF-4.5KW kaluaran kaayaan padet kakuatan induksi suplai.

Ngolah The DW-UHF-4.5KW kaluaran kakuatan induksi solid state dimanfaatkeun pikeun ngahontal hasil ieu: • Suhu 13000F kahontal dina 3 detik ku panggunaan tilu péngkolan, 0.2 ″ ID, coil hélik melintang. Desain coil ieu ngamungkinkeun pikeun aplikasi pinpoint panas kana daérah anu khusus. • Cacat permukaan dijaga minimal kusabab panggunaan banjir gas anu kalebet Hydrogen sareng agén iners. Hidrogén bertindak salaku agén "fluks" anu ngaleungitkeun kabutuhan fluks. Gas iners ngaleungitkeun oksidasi komponén logam nalika dina suhu brazing. Dua fitur ieu ngahasilkeun produk parantos henteu kedah dibersihkeun saatos brazing. • Fixturing ayeuna tiasa dijaga kusabab panggunaan pemanasan transversal anu ngamungkinkeun gampang ngaleungitkeun produk réngsé. Hasil Sacara umum, pemanasan induksi minuhan sadaya tujuan anu ditetepkeun ku palanggan pikeun ngahasilkeun sendi braze kualitas pikeun pembuatan pigura kacamata.