Giring Carbide kana Bagian Baja Kalayan Panaskeun Induksi

Brazing Carbide to Steel Part With Induction Heating Objective Brazing carbide to steel part Equipment DW-UHF-6kw Induction Heating Power Supply ultra high frequency custom coil Key Parameter Power: 1.88 kW Temperature: Approx 1500 ° F (815 ° C) Time: 14 sec Bahan Coil- 2 puteran hélik (ID 20 mm) 1 péngkolan planar (40 mm OD, 13 mm Jangkungna) Carbide- 13… Maca deui

Induksi Brazing Carbide Tipping dina Alat Baja motong

Induksi Brazing Carbide Tipping dina motong Alat Alat Baja Tujuan: Pabrikan utama alat motong CBN sareng PCD hoyong ningkatkeun produktivitasna ku museurkeun panas dina daérah anu alit pisan pikeun ngirangan karugian panas sareng ningkatkeun prosés tipping karbida. Prosés Brazing Induksi: Palanggan nyayogikeun awak waja segitiga, unggal sisi ~ 16.5 mm (0.65 inci). Tipping karbida karbida induksi kedah dilakukeun dina 3 ... Maca deui

Induksi Brazing Carbide Tipping Parabot Médis

Induksi Frékuénsi Tinggi Ngabobol Karbida Tipping Alat Pakakas Médis Aplikasi Carbide Tipping mangrupikeun prosés brazing induksi khusus anu bahan tipna karasa janten bahan dasar pikeun ngahasilkeun ujung motong anu sesah pisan. Tujuan: Tujuan tina aplikasi ieu: Induksi brazing karbida tip tina alat médis Aranjeunna hoyong nganggo induksi… Maca deui

induksi brazing tube baja kana tabung tambaga

induksi-brazing-steel-tube-to-tambaga-tube

Indéks Frékuénsi Bébas Frékuénsi Baja Tube kana Tujuan Tabung Tembaga Tujuanana nyaéta pikeun meresihan tabung baja kana tabung tambaga dina 60 detik nganggo fluks sareng paduan brazing. Alat-alat DW-UHF-10kw induksi manaskeun brazing Tilu péngkolan coil diaméterna dual Bahan • Tube baja sareng panarima tambaga • alloy Braze (CDA 681) • B-1 fluks… Maca deui

téknologi pikasieuneun induksi sareng soldering

Sistem pemanasan Induksi HLQ mangrupikeun sistem nilai tambah anu tiasa lebet langsung kana sél pabrikan, ngirangan sampah, limbah, sareng tanpa peryogi obor. Sistemna tiasa ngonpigurasi pikeun kontrol manual, semi-otomatis, sareng dugi ka sistem otomatis. Sistem brazing sareng solder induksi HLQ sababaraha kali nyayogikeun sendi anu bersih, bebas bocor pikeun… Maca deui

Induksi Coping Coping Pikeun Bagéan Tambaga

Tujuanana Induksi Brazing Tambaga kana Tambaga bagian Spacer. Bahan-bahanna dipanaskeun nepi ka 2012˚F (1100˚C) dina 1 menit. Alat anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta mesin pemanas induksi DW-HF-45kw Bahan: Bagian tambaga: 0.55 "kandel x 1.97" panjang x 1.18 "lega x 0.2" panjang (kandel 14 mm & 50 mm panjang x 30 ... Maca deui

Induksi Coping Coping kana Proses Stainless Steel

Indéks Frékuénsi Induksi Frékuénsi Tinggi pikeun Téknologi Proses Baja Stainless Tujuan Tujuan tina induksi brazing tambaga ieu kana stainless steel nganggo catu daya pemanasan induksi DW-UHF-40kw kalayan stasiun pemanasan khusus Peralatan DW-UHF-40KW Induksi Pemanasan Power Supply HLQ custom coil Kakuatan Parameter Konci: 23.65 kW Suhu: Kira-kira 1300 ° F (704) ° C Waktos: 3.5 menit Bahan-bahan Cooper… Maca deui

induksi baja stainless steel pikeun waja

Induksi magnét frékuénsi brazing stainless steel pikeun prosés baja tim HLQ disayogikeun sareng 2 bagian anu brazed di laboratorium uji kami. Tujuan: Induksi Brazing tina pin stainless steel 0.15 / 3.81mm kana basa waja. Alat-alat: DW-UHF-6KW-III sistem brazing induksi genggam Industri: Alat-alat & Bahan HVAC: Bahan héksagon (dasar 1 "/ 25.4 mm diaméterna; 0.1" /… Maca deui

Induksi Brazing Tubing Stainless Steel Campur

Téknologi Profesional Induksi Brazing Stainless Steel Tubing Jooint Technology Tujuan tina uji aplikasi brazing induksi ieu pikeun Induksi Brazing Stainless Steel Tubing Joints merata pikeun ningkat réabilitas. Industri: Peralatan Otomotif: Mesin brazing induksi DW-UHF-10KW Waktos: 15 detik. Bahan: Tetep Suhu Flux Hideung Flux Suhu: 1472 ° F (800 ° C) Kakuatan: 8 kW Proses: Dua tabung tahan karat dimana… Maca deui

induksi péso tembaga pipa panukar pemanasan otomotif

Induksi frékuénsi luhur brazing otomotif tambaga pemanas pipa exchanger Pabrikan peralatan hoyong ngahontal otomatisasi dina prosés brazing induksi na. Tujuanana aranjeunna nyaéta pikeun tiasa nga-induksi pipa tambaga pemanasan tambaga otomotif. Kami ngalaksanakeun sababaraha tés pikeun milih produk pemanasan induksi pangsaéna anu tiasa cocog sareng kabutuhanana. The HLQ… Maca deui