Magnét induksi Panaskeun Produsén

Manaskeun induksi magnét  mangrupikeun parangkat prosés anu dianggo pikeun ngalembereh, meri, ngajalin, ngabeungkeut, ngubaran panas, ngeraskeun atanapi ngagaleuh logam atanapi bahan konduktif anu sanés. Kanggo seueur prosés manufaktur modéren, alat-alat pemanasan induksi magnét nawiskeun kombinasi kagancangan, konsistensi sareng kontrol anu pikaresepeun. Prinsip-prinsip dasar tina manaskeun induksi magnét geus dipikaharti sarta dilarapkeun pikeun manufaktur ti 1920s. Salila Perang Dunya Kadua, dina teknologi dikembangkeun gancang papanggih syarat asa arang urgent pikeun, prosés dipercaya gancang mun heuras bagian mesin logam. Nu leuwih anyar, fokus kana téhnik manufaktur lean sarta tekenan kana ningkat kadali kualitas geus ngarah ka rediscovery tina téhnologi induksi marengan ngembangkeun persis dikawasa, sadaya suplai kakuatan induksi kaayaan padet.

Manaskeun induksi magnét ngandelkeun ciri unik énergi frékuénsi pemanasan induksi (RF) énergi - bagian tina spéktrum éléktromagnétik di handap énergi infra merah sareng gelombang mikro. Kusabab panas dialihkeun kana produk ngalangkungan gelombang éléktromagnétik, bagian na henteu langsung kontak sareng seuneu naon, induktor éta sorangan henteu panas, sareng teu aya kontaminasi produk. Nalika leres diatur, prosés na janten tiasa diulang deui sareng tiasa dikontrol.

Ciri utama:
   Modul 1.IGBT sareng téknologi invertting switch anu lemes sapertos dina produksi generator, reliabiliti luhur tiasa dilakukeun. 
   2. Leutik sareng portabel, dibandingkeun sareng mesin anu dikontrol SCR ngan ukur ruang damel 1/10 anu diperyogikeun.
3. Efisiensi tinggi pikeun ngahémat énergi, épisiensi tinggi sareng kakuatan jauh tiasa dijaga
   4. generator nyaéta adat dina kisaran frékuénsi ageung ti 1KHZ dugi ka 1100KHZ, pamasangan tiasa dilakukeun kalayan gampang pisan numutkeun manual urang.  
     5. siklus tugas 100%, kamampuan kerja terus-terusan dina kakuatan maksimum.  
     6. kakuatan konstan atanapi modeu kontrol tegangan konstan.
     7. Paparan kakuatan kaluaran, frekuensi kaluaran, sareng tegangan kaluaran.
Series
model
kakuatan input Max
Max ayeuna input
frékuénsi Oscillate
input tegangan
siklus tugas
M
.
F
.
DW-MF-15 induksi generator
15KW
23A
1K-20KHZ
Numutkeun aplikasi nu
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-25 induksi generator
25KW
36A
DW-MF-35Induction generator
35KW
51A
DW-MF-45 induksi generator
45KW
68A
DW-MF-70 induksi generator
70KW
105A
DW-MF-90 induksi generator
90KW
135A
DW-MF-110 induksi generator
110KW
170A
DW-MF-160 induksi generator
160KW
240A
DW-MF-45 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku
45KW
68A
1K-20KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-70 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku
70KW
105A
DW-MF-90 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku
90KW
135A
DW-MF-110 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku
110KW
170A
DW-MF-160 Induksi Élmu Rod Rod Forging tungku
160KW
240A
Tungku lebur induksi DW-MF-15
15KW
23A
1K-20KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
Tungku lebur induksi DW-MF-25
25KW
36A
Tungku lebur induksi DW-MF-35
35KW
51A
Tungku lebur induksi DW-MF-45
45KW
68A
Tungku lebur induksi DW-MF-70
70KW
105A
Tungku lebur induksi DW-MF-90
90KW
135A
DW-MF-110 induksi lebur tungku
110KW
170A
DW-MF-160 induksi lebur tungku
160KW
240A
DW-MF-110 induksi Hardening Equipment
110KW
170A
1K-8KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-160Induction Hardening Equipment
160KW
240A
H
.
F
.
DW-HF-04 Series
DW-HF-4KW-A
4KVA
15A
100-250KHZ
220V fase hiji
80%
DW-HF-15 Series
DW-HF-15KW-A
DW-HF-15KW-B
15KVA
32A
30-100KHZ
220V fase hiji
80%
DW-HF-25 Series
DW-HF-25KW-A
DW-HF-25KW-B
25KVA
23A
20-80KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-HF-35 Series
DW-HF-35KW-B
35KVA
51A
DW-HF-45 Series
DW-HF-45KW-B
45KVA
68A
DW-HF-60 Series
DW-HF-60KW-B
60KVA
105A
DW-HF-80 Series
DW-HF-80KW-B
80KVA
130A
DW-HF-90 Series
DW-HF-90KW-B
90KVA
160A
DW-HF-120 Series
DW-HF-120KW-B
120KVA
200A
U
.
H
.
F
.
DW-UHF-3.2KW
3.2KW
13A
1.1-2.0MHZ
phase220V hiji
± 10%
100%
DW-UHF-4.5KW
4.5KW
20A
DW-UHF-045T
4.5KW
20A
DW-UHF-045L
4.5KW
20A
DW-UHF-6KW-I
6.0KW
28A
DW-UHF-6KW-II
6.0KW
28A
DW-UHF-6KW-III
6.0KW
28A
DW-UHF-10KW
10KW
15A
100-500KHZ
3 * 380V
380V ± 10%
100%
DW-UHF-20KW
20KW
30A
50-250KHZ
DW-UHF-30KW
30KW
45A
50-200KHZ
DW-UHF-40KW
40KW
60A
50-200KHZ
DW-UHF-6, 0KW
60KW
90A
50-150KHZ

Induction_heating_catalogue.pdf

Induksi Brazing Carbide

Induksi Brazing Carbide File

tujuan: Induksi Brazing carbide rakitan file usaha Rotary kalawan concentricity seragam dina aplikasi aerospace

material • Carbide kosong • speed High shank baja • Suhu nunjukkeun cet • Braze shim na fluks hideung

suhu 1400 ° F (760 ° C)

prekuensi 550 kHz

alat-alat: DW-UHF-4.5kw Sistim pemanasan induksi, Dilengkepan stasiun panas jauh ngandung dua kapasitor 0.33 μF (total 0.66 μF) Hiji coil pemanasan induksi dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

proses Gulungan hélik multi-péngkolan dianggo. Bagianna dipanaskeun pikeun nangtoskeun waktos diperyogikeun pikeun ngahontal suhu anu dipikahoyong sareng pola panas anu diperyogikeun. Dibutuhkeun sakitar 30 - 45 detik kanggo ngahontal 1400 ° F (760 ° C) gumantung kana sababaraha ukuran bagéan. Flux dilarapkeun ka sadaya bagian. A shze braze anu sandwiched antara shank baja sareng karbida. kakuatan pemanasan induksi diterapkeun nepi ka aliran braze. Kalawan fixturing ditangtoskeun, concentricity tina bagian éta bisa dihontal.

Hasilna / Mangpaat • Repeatable, panas tepat konsisten.