induksi baja stainless steel pikeun tambaga

Tujuan Induksi Brazing stainless steel kana tubing tambaga. Tujuanana nyaéta meunteun leyuran brazing induksi. Pelanggan milarian pikeun ngirangan cacat sareng kanggo lingkungan anu langkung bersih. Kusabab ukuran pipa anu béda sareng volume handap - évaluasi dilakukeun ku sistem brazing induksi. Alat uji1 Alat DW-HF-25kw mesin brazing induksi Bahan Tambaga ka stainless steel… Maca deui

prosés induksi brazing tabung stainless steel

Téori pemanasan induksi

Induksi Brazing tubing stainless steel sareng fittings stainless steel Téhnologi Tujuan Induksi Brazing tubing stainless steel sareng alat kelengkapan stainless steel Peralatan DW-UHF-20kw induksi mesin brazing Bahan-bahan 1.75 ″ (44.45mm) Kakuatan pas Hexagon: 10.52 kW Suhu: 1300 ° F (704 ° C) Waktos: 30 detik Hasil sareng Kesimpulan: Manaskeun induksi pinpoints panas kana daérah anu dipikahoyong tina bagian Ngaronjatkeun kontrol prosés pikeun… Maca deui

induksi baja stainless steel pikeun waja

Induksi magnét frékuénsi brazing stainless steel pikeun prosés baja tim HLQ disayogikeun sareng 2 bagian anu brazed di laboratorium uji kami. Tujuan: Induksi Brazing tina pin stainless steel 0.15 / 3.81mm kana basa waja. Alat-alat: DW-UHF-6KW-III sistem brazing induksi genggam Industri: Alat-alat & Bahan HVAC: Bahan héksagon (dasar 1 "/ 25.4 mm diaméterna; 0.1" /… Maca deui

Induksi Brazing Tubing Stainless Steel Campur

Téknologi Profesional Induksi Brazing Stainless Steel Tubing Jooint Technology Tujuan tina uji aplikasi brazing induksi ieu pikeun Induksi Brazing Stainless Steel Tubing Joints merata pikeun ningkat réabilitas. Industri: Peralatan Otomotif: Mesin brazing induksi DW-UHF-10KW Waktos: 15 detik. Bahan: Tetep Suhu Flux Hideung Flux Suhu: 1472 ° F (800 ° C) Kakuatan: 8 kW Proses: Dua tabung tahan karat dimana… Maca deui

Frékuénsi Tinggi Stainless Steel Frékuénsi Tinggi

Frékuénsi luhur Breasting Steel Steel Fittings Objektif Frékuénsi Tinggi Brazing fittings stainless steel kana selang corogated (SS). Selangna kalayan ukuran ID 1.575in (40mm) sareng ID 2.99in (76 mm). Pelanggan henteu kantos nganggo pemanasan induksi sateuacan sareng henteu kenal sareng prosés induksi. Tujuan tés ieu nyaéta pikeun ngabuktikeun kakuatan… Maca deui

Tubeur Stainless Steel Tangan

Genggam Brazing Tube Steel Steel Kalayan Pamanas Induksi Panangan Objektif Induksi Braze tabung stainless steel kana tabung tambaga sareng pemanasan brazing induksi genggem. Tujuanana nyaéta meunteun leyuran brazing induksi. Palanggan milari pikeun ngirangan cacat sareng kanggo lingkungan anu langkung bersih. Kusabab ukuran pipa anu béda sareng volume handap - evaluasi dilakukeun ku… Maca deui

Brazing stainless steel kalawan induksi

frékuénsi luhur brazing induksi tube stainless steel mun stainless steel pas kalawan DW-HF-25kw-A jeung manaskeun induksi.

obyektip

Brazing tubing stainless steel sarta fittings stainless steel

pakakas

DW-HF-25kw-A mesin brazing induksi

bahan
1.75 "(44.45mm) sagi genep pas

power: 10.52 kW
hawa: 1300 ° F (704 ° C)
waktos: detik 30

Hasil na Conclusions:

  • pemanasan induksi pinpoints panas ka wewengkon nu dipikahoyong tina bagian éta
  • kadali prosés ningkat pikeun pemanasan tepat ka hawa nu dipikahoyong
  • Kakuatan on demand na gancang, siklus panas konsisten
  • Téhnologi tanpa polusi, nu duanana beresih jeung aman

Induksi Brazing steel Steel

Induksi Brazing steel Steel Car grill 

Tujuan Braze hiji colokan tungtung dina grill mobil stainless steel sateuacan aplikasi palapis bubuk
Bahan mobil stainless steel grill 0.5 "x 0.19" (12.7mm x 4.8mm), colokan tungtung sareng ring braze
Hawa: 1350 ºF (732 ° C)
Frékuénsi: 400 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW-III, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 0.66μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik ngawangun tilu buleud pasagi dipaké pikeun manaskeun tungtung grill. Colokkeun tungtung dilebetkeun kana hawu sareng rakitan dilebetkeun kana coil salami 30 detik. Jero ngalir ka nyiptakeun gabungan anu jelas sareng bersih anu kabocoran.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Rapid localized panas ka aréa gabungan wungkul
• oksidasi minimal ngurangan waktu beberesih
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Komo distribusi panas

Mangga aktipkeun JavaScript dina panyungsi anjeun pikeun ngalengkepan formulir ieu.
=