Brazing tube tambaga keur pas kuningan

Tabung tambaga brazing frékuénsi luhur Induksi pikeun prosés pas pas Tujuan objék brazing tambaga kana pas kuningan nganggo alloy brazing sareng fluks dina 60 detik. Peralatan 1. DW-UHF-6KW-III pamanas induksi genggam 2 péngkolan hélik coil Bahan • Kuningan pas • Tabung tambaga • Perak brazing alloy (tos kabentuk) • Flux Key Parameter Suhu: Kira-kira 1350 ° F (732 ° C)… Maca deui