induksi baja stainless steel pikeun tambaga

Tujuan Induksi Brazing stainless steel kana tubing tambaga. Tujuanana nyaéta meunteun leyuran brazing induksi. Pelanggan milarian pikeun ngirangan cacat sareng kanggo lingkungan anu langkung bersih. Kusabab ukuran pipa anu béda sareng volume handap - évaluasi dilakukeun ku sistem brazing induksi. Alat uji1 Alat DW-HF-25kw mesin brazing induksi Bahan Tambaga ka stainless steel… Maca deui

Brazing steel Steel Pikeun Tambaga Jeung induksi

Baja stainless steel pikeun tambaga sareng pamanas induksi

Tujuan Ngahudangkeun selang jalangan stainless steel kana siku tambaga pikeun majelis selang dikepang.
Selang bahan stainless steel dikepang selang 3/8 "(9.5mm) OD, siku tambaga 1/4" (6.3mm) OD, cingcin preform braze sareng fluks hideung
Hawa 1400 ºF (760 ºC)
Frékuénsi 300 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW-III, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 0.33μF jumlahna 0.66μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés: A coil hélik dua péngkolan dipaké pikeun manaskeun rakitan selang dikepang. Cingir kutang disimpen dina sendi dina siku tambaga sareng fluks dilarapkeun kana sakumna permukaan majelis.
Majelis ieu disimpen dina coil pemanasan sareng braze ngalir dina 30-45 detik. Ieu nyiptakeun cairan sareng gas anu ketat antara selang tambaga sareng stainless steel dikepang.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• braze Liquid jeung gas-kedap
• énergi panas efisien dina jumlah minimal tina waktos
• aliran braze Controllable ngaliwatan pamakéan cingcin braze
• Komo distribusi panas