induksi baja stainless steel pikeun waja

Induksi magnét frékuénsi brazing stainless steel pikeun prosés baja tim HLQ disayogikeun sareng 2 bagian anu brazed di laboratorium uji kami. Tujuan: Induksi Brazing tina pin stainless steel 0.15 / 3.81mm kana basa waja. Alat-alat: DW-UHF-6KW-III sistem brazing induksi genggam Industri: Alat-alat & Bahan HVAC: Bahan héksagon (dasar 1 "/ 25.4 mm diaméterna; 0.1" /… Maca deui