induksi rod tambaga beling nepi ka tembaga

Tujuan induksi Batang tambaga Brazing kana strip kuningan pikeun ngagentos operasi obor. Prosés obor anu ayeuna ngahasilkeun rereged anu kaleuleuwihi dina majelis, sareng meryogikeun pangwangunan anu réa saatos operasi brazing induksi. Alat-alat DW-UHF-10KW INDUCTION BRAZING MESIN Dua péngkolan buka bagian konveyor Bahan • Piring kupon tambaga sareng batang tambaga • Kawat Kawat -… Maca deui

Induksi Coping Coping Pikeun Bagéan Tambaga

Tujuanana Induksi Brazing Tambaga kana Tambaga bagian Spacer. Bahan-bahanna dipanaskeun nepi ka 2012˚F (1100˚C) dina 1 menit. Alat anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta mesin pemanas induksi DW-HF-45kw Bahan: Bagian tambaga: 0.55 "kandel x 1.97" panjang x 1.18 "lega x 0.2" panjang (kandel 14 mm & 50 mm panjang x 30 ... Maca deui

Induksi Coping Coping kana Proses Stainless Steel

Indéks Frékuénsi Induksi Frékuénsi Tinggi pikeun Téknologi Proses Baja Stainless Tujuan Tujuan tina induksi brazing tambaga ieu kana stainless steel nganggo catu daya pemanasan induksi DW-UHF-40kw kalayan stasiun pemanasan khusus Peralatan DW-UHF-40KW Induksi Pemanasan Power Supply HLQ custom coil Kakuatan Parameter Konci: 23.65 kW Suhu: Kira-kira 1300 ° F (704) ° C Waktos: 3.5 menit Bahan-bahan Cooper… Maca deui

Induksi kutu tambaga kana pipa tambaga

Induksi Frékuénsi Tinggi tambaga Brazing kana pipa tambaga Tujuan Tujuan: Induksi Brazing tambaga kana pipa tambaga Alat-alat: DW-UHF-6KW-III induksi gén brazing manaskeun Bahan: Genep pipa Tambaga (9.5 mm) Kakuatan: 6 kW Suhu: 1475 ° F / 800 ° C Waktos: 20 detik Proses: Sistem brazing induksi genggem DW-UHF-6KW-III sareng robot tiasa sacara otomatis ngainduksi sababaraha sendi anu aya dina posisi anu parantos ditangtoskeun. Pikeun aplikasi brazing ieu a… Maca deui

tambaga induksi tambaga sareng rod kuningan

induksi brazing batang tambaga sareng kuningan Tujuan Induksi Brazing batang tambaga sareng kuningan sareng strips pikeun ngagentos operasi obor. Prosés obor anu ayeuna ngahasilkeun rereged anu kaleuleuwihi dina majelis, sareng meryogikeun pangwangunan anu réa saatos operasi brazing. Alat-alat DW-UHF-40KW frekuensi tinggi mesin brazing induksi Dua péngkolan buka buka konveyor Bahan • Kupon tambaga… Maca deui

Induksi Tembaga Pegang Copél Kanggo Tube Steel

Induksi Tembaga Pegang Copél Kanggo Tube Steel

Induksi Genggam Brazing Tambaga Pikeun Tabung Baja Tujuan Silinder tambaga tembaga, kabel tambaga, sareng tabung waja di handapeun 20 detik nganggo sistem pemanasan induksi genggam DW-UHF-6KW-III. Alat-alat DW-UHF-6KW-III sistem pemanasan induksi genggem Tés 1 Bahan • Silinder tambaga kana kawat tambaga. Kakuatan: 6.6kW Suhu: 871 ° C (1600 ° F) Waktos: 20 detik Uji 2 Bahan •… Maca deui

Induksi Tukang Tambaga Tembaga Kanggo Kulkas

Induksi Brazing Tube Tambaga Kanggo Réfrigerasi Objektif Induksi Brazing tina Tabung Kulkas Tambaga kana Alat-alat Tube Tubuh DW-UHF-6KW-I Sistem Géning Induksi Genggam Bahan Bahan Tembaga Réfrigerasi kana tabung baja Tabung tambaga - 0.2 "(5.08mm) dina pipir Steel tube Flared panganteur 0.25 "(6.35mm) Kakuatan: 6kW Suhu: 1600 ° F (871 ° C) Waktos: 6 detik Hasil sareng Kesimpulan: Suksés ngarobih… Maca deui

Induksi Tukang Tembaga Tukang Tembok Panas Exchanger

Induksi Brazing Copper Tube of Heat Exchanger Objektif Brazing exchanger panas tambaga kana pipa tambaga Industri Rupa-rupa industri Bahan dasar Tabung tambaga - Diaméter / kandel tabung éksternal: 12.5 x 0.35 sareng 16.75 x 0.4 - Jinis rakitan: puteran gabungan Bahan sanésna Cingcin alloy Alat. DW-UHF-6KW-III induksi genggam manaskeun brazing Parameter Konci ... Maca deui

Brazing tube tambaga keur pas kuningan

Tabung tambaga brazing frékuénsi luhur Induksi pikeun prosés pas pas Tujuan objék brazing tambaga kana pas kuningan nganggo alloy brazing sareng fluks dina 60 detik. Peralatan 1. DW-UHF-6KW-III pamanas induksi genggam 2 péngkolan hélik coil Bahan • Kuningan pas • Tabung tambaga • Perak brazing alloy (tos kabentuk) • Flux Key Parameter Suhu: Kira-kira 1350 ° F (732 ° C)… Maca deui