Brazing pipah Tambaga ka Kuningan pas Jeung induksi

Brazing pipah Tambaga ka Kuningan pas Jeung induksi 

Tujuan: Pikeun make pemanasan induksi mun braze pipah tambaga ka kuningan pas maké kawat preform braze. Ngolah éta kajadian dina hiji atmosfer Nitrogén jeung gas hidrogén 4%. The preforms braze ngalembereh dina 1190 ° F, tapi sésa perlu diteundeun dihandap 1300 ° F. Bagian perlu diolah dina laju 175 mun 200 per jam nu ditarjamahkeun jadi 18 detik ti waktu pemanasan per bagian.

Ngukur Tembaga Bahan Ngukur 0.5 ″ OD sareng 2 ″ Panjang, Kuningan pas, Braze Preform, Teu Flux.

Suhu luhur 1190 ː F tapi teu ngaleuwihan 1300 ° F

Frékuénsi: 300 kHz

Alat-alat: DW-UHF-10KW kaluaran solid induksi kaayaan kakuatan pemanasan suplai kalawan tilu (3) busses, dalapan (8) kapasitor totaling 0.66 μF, sarta opat péngkolan hélik coil unik. Ngolah The kaluaran DW-UHF-10KW kaayaan padet kakuatan suplai sapanjang ku opat péngkolan hélik coil unik anu dipaké pikeun ngahontal hasil di handap.

Hasil • Atmosfir dipénta ieu disadiakeun dina jar bel ku supplying 95% nitrogén / 5% hidrogén dina laju 25-30 cfh. • Hiji siklus pemanasan ti ukur 10 detik éta perlu attain aliran braze cukup nu surpasses wates required of 18 detik.

Brazing Tambaga pipah kalawan induksi

Brazing Tambaga pipah kalawan induksi

Tujuanana: Pikeun meresihan tabung tambaga (3/8 ″ OD ku 2-4 ″ panjang) kana 3/8 ″ pas dina kirang tina 10 detik. Pemanasan kedah dilakukeun dina coil tipe kanal supados gampang dimuat bagéan.

Bahan Tambaga Tubing na pas kalawan Braze sarta tetep Silv Bodas Flux

Hawa 1300 ° F

Frékuénsi 215 kHz

Alat-alat DW-UHF-10kw kaluaran kaayaan padet kakuatan induksi suplai dilengkepan stasiun panas standar ngandung dalapan 0.33 μF kapasitor jumlahna 0.66μF, a trafo step handap, sarta dirancang husus pemanasan induksi coil.

Prosés DW-UHF-10kw kaayaan padet kakuatan induksi suplai éta setelan pikeun ngahontal hasil di handap: · 2.0 kW daya ieu langsung dimuat kana tube tambaga hasilna dina waktu panas tina 7.2 detik pikeun ngahontal 13000F dipikabutuh pikeun brazing.

Hasil & Ngolah gampang kahontal liwat desain coil tipe kanal unik anu diwangun ku tilu puteran tina tambaga 1/8 ″.