induksi brazing tube baja kana tabung tambaga

induksi-brazing-steel-tube-to-tambaga-tube

Indéks Frékuénsi Bébas Frékuénsi Baja Tube kana Tujuan Tabung Tembaga Tujuanana nyaéta pikeun meresihan tabung baja kana tabung tambaga dina 60 detik nganggo fluks sareng paduan brazing. Alat-alat DW-UHF-10kw induksi manaskeun brazing Tilu péngkolan coil diaméterna dual Bahan • Tube baja sareng panarima tambaga • alloy Braze (CDA 681) • B-1 fluks… Maca deui