Induksi kawat tambaga geming kana silinder tambaga

Tujuan Induksi Kawat tambaga brazing pikeun silinder coppre sareng alat pemanas brazing induksi genggam Peralatan 20kw induksi genggaman brazing heater Bahan Kawat tambaga kana silinder Tembaga Daya: 12 kW Suhu: 1600 ° F (871 ° C) Waktos: 5 detik Hasil sareng Kesimpulan: Induksi Brazing hasil dina 5 detik Kontrol tepat waktos sareng suhu Daya paménta kalayan panas gancang ... Maca deui

Frékuénsi Induksi Kawat Tembok Kabégasan

Induksi Frékuénsi Tinggi Kawat Tembaga Kawat Tambaga Tujuan induksi frékuénsi luhur Ngahukum 5.3 sq mm (10 gauge) sareng kawat tambaga 0.5 sq mm (20 gauge) nganggo induksi kalayan C-coil terbuka Alat-alat DW-UHF-6KW-III induksi genggam pemanasan brazing Open C-coil Flexible Leads Materials • 10 gauge (5.3 sq mm) kawat tambaga • 20 gauge wire… Maca deui