mesin las ultrasonik portabel pikeun las topéng médis KN95 earloop

Masker ultrasonik las mesin las-portabel masker tukang las ultrasonik pikeun ngiket KN95 raray earloop sareng lawon nonwoven sareng topéng. 800W 28KHz masker portabel mesin las topéng ultrasonik pikeun mesin las KN95 & Topéng Ceuli Loop, Alat Las Topéng Ultrasonik Alat Manual Ku Nganggo Kepala Las Transduser. Masker Wajah Ultrasonik Masker Pikeun N95 Nyanghareupan… Maca deui

KN95 topeng ultrasonik topeng tukang las pikeun prosés beungkeutan lawon anu henteu ditenun

ultrasonik masker earloop titik las mesin-masker wel95 topeng

KN95 topéng ultrasonik topéng tukang las-ultrasonik masker titik las pikeun beungkeutan médis raray topeng & lawon nonwoven lawon prosés las calakan Masker Masker Ultrasonik Mesin Las Pikeun N95 & Topéng Pakai Transduser Frékuénsi: Bahan Transduser 28KHz: Magnalium Las Bahan Kepala: Titanium Alloy Working Working Voltage: AC220V ± 10% (50-60HZ) Frékuénsi Gawe: 28KHz Sakabéh set kalebet: 1) 28KHz Ultrasonic generator 2)… Maca deui