Induksi Brazing Kuningan Kancing pikeun Tembaga Pipa

Induksi Brazing Stud Kuningan ka Pipa Tambaga Tujuan: Induksi brazing studs kuningan kana pipa tambaga Klién: Pabrikan coil pikeun aplikasi pemanasan industri. Alat-alat: DW-UHF-40KW Induksi Brazing Systems - dua modul. Bahanna: Kancing kuningan (ukuran: diaméter 25mm, jangkungna 20 mm) Kakuatan: 30 kW Proses: Tantangan utama dina prosés brazing induksi ieu… Maca deui

Induksi Brazing Kuningan keran

Induksi Brazing Kuningan keran

Obyektif Brazing dua mendi dina assembly keran kuningan mandi
Bahan Kuningan fittings mandi 1 "OD, cingcin brazing, fluks
Hawa 1148 ºF (620 ºC)
Frékuénsi 90 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-30 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dalapan kapasitor 1.0 μF pikeun total 8.0 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah A dua péngkolan C ngawangun coil ieu dipaké pikeun braze rakitan keran.
Cingcin braze disimpen dina sendi, bagian-bagian dirakit sareng dirapihkeun. Gabungan braze anu munggaran dipanaskeun salami 30 detik sareng cingirna braze ngalir. Majelis diputer sareng sendi anu kadua dipanaskeun salami 30 detik pikeun ngalirkeun cincin. Dua brazes réngsé dina 60 detik.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• gancang, hasilna repeatable tur konsisten
• panas localized ngahasilkeun mendi rapih tur bersih
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Komo distribusi panas

Brazing Kuningan Pikeun Tambaga Jeung induksi

Brazing Kuningan Pikeun Tambaga Jeung induksi

Tujuan: Pikeun braze kuningan tungtung-panyambungna kana tabung tambaga dipake dina garis hawa pesawat assembly Bahan kuningan tungtung panyambungna, tabung tambaga of diaméter béda

Hawa 1400 ºF 750 ° C

Frékuénsi 350 kHz

Alat-alat Sistim pemanasan induksi DW-UHF-4.5KW, kaasup a coil induksi hélik tilu péngkolan ngagunakeun dua kapasitor 0.33μF (total 0.66μF)

Prosés Pikeun bagian diaméterna leuwih leutik, fluks geus dilarapkeun ka sakabéh bagian sarta tube tambaga keur gabungan kuningan anu dirakit maké preforms brazing (sahingga pikeun jumlah sarua tina braze di unggal joint). assembly nu ieu disimpen di coil jeung dipanaskeun pikeun 20-30 detik ngahontal suhu 1400 ° F. Pikeun rakitan tube tambaga gedé, anu prosés sarua dipake, tapi alloy braze geus lengket-fed kana gabungan ka nyegah alloy ti nyérélék kaluar ti gabungan ti. A kontrol kaki switch Disarankeun ngaktipkeun kadali hadé tina prosés.

Hasilna / Mangpaat

Ékonomi: Power anu dikonsumsi salila pemanasan hijina

Konsistensi: hasil mendi braze anu repeatable jeung seragam

Brazing fittings Kuningan Jeung induksi

Fittings Kuningan Brazing Kalayan Tujuan Induksi: Ngahanas perakitan tubing kuningan janten 750 ° C kanggo aplikasi brazing. Diaméter tubing beda-beda ti 3 dugi ka 8 inci (76.2 dugi ka 203.2 mm) Bahan: Kuningan tubing Kuningan flange Braze ring Braze flux Temperature: 1382 ° F (750 ° C) Frékuénsi 200 kHz Equipment DW-UHF-20KW, 150-500 kHz induksi catu daya pemanasan, dilengkepan… Maca deui

Brazing pipah Tambaga ka Kuningan pas Jeung induksi

Brazing pipah Tambaga ka Kuningan pas Jeung induksi 

Tujuan: Pikeun make pemanasan induksi mun braze pipah tambaga ka kuningan pas maké kawat preform braze. Ngolah éta kajadian dina hiji atmosfer Nitrogén jeung gas hidrogén 4%. The preforms braze ngalembereh dina 1190 ° F, tapi sésa perlu diteundeun dihandap 1300 ° F. Bagian perlu diolah dina laju 175 mun 200 per jam nu ditarjamahkeun jadi 18 detik ti waktu pemanasan per bagian.

Ngukur Tembaga Bahan Ngukur 0.5 ″ OD sareng 2 ″ Panjang, Kuningan pas, Braze Preform, Teu Flux.

Suhu luhur 1190 ː F tapi teu ngaleuwihan 1300 ° F

Frékuénsi: 300 kHz

Alat-alat: DW-UHF-10KW kaluaran solid induksi kaayaan kakuatan pemanasan suplai kalawan tilu (3) busses, dalapan (8) kapasitor totaling 0.66 μF, sarta opat péngkolan hélik coil unik. Ngolah The kaluaran DW-UHF-10KW kaayaan padet kakuatan suplai sapanjang ku opat péngkolan hélik coil unik anu dipaké pikeun ngahontal hasil di handap.

Hasil • Atmosfir dipénta ieu disadiakeun dina jar bel ku supplying 95% nitrogén / 5% hidrogén dina laju 25-30 cfh. • Hiji siklus pemanasan ti ukur 10 detik éta perlu attain aliran braze cukup nu surpasses wates required of 18 detik.