induksi baja stainless steel pikeun tambaga

Tujuan Induksi Brazing stainless steel kana tubing tambaga. Tujuanana nyaéta meunteun leyuran brazing induksi. Pelanggan milarian pikeun ngirangan cacat sareng kanggo lingkungan anu langkung bersih. Kusabab ukuran pipa anu béda sareng volume handap - évaluasi dilakukeun ku sistem brazing induksi. Alat uji1 Alat DW-HF-25kw mesin brazing induksi Bahan Tambaga ka stainless steel… Maca deui

Induksi Brazing steel Steel

Induksi Brazing steel Steel Car grill 

Tujuan Braze hiji colokan tungtung dina grill mobil stainless steel sateuacan aplikasi palapis bubuk
Bahan mobil stainless steel grill 0.5 "x 0.19" (12.7mm x 4.8mm), colokan tungtung sareng ring braze
Hawa: 1350 ºF (732 ° C)
Frékuénsi: 400 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW-III, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 0.66μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik ngawangun tilu buleud pasagi dipaké pikeun manaskeun tungtung grill. Colokkeun tungtung dilebetkeun kana hawu sareng rakitan dilebetkeun kana coil salami 30 detik. Jero ngalir ka nyiptakeun gabungan anu jelas sareng bersih anu kabocoran.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Rapid localized panas ka aréa gabungan wungkul
• oksidasi minimal ngurangan waktu beberesih
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Komo distribusi panas

Induksi Brazing steel Steel

Induksi Brazing steel Steel

obyektip
Aplikasi 1st: Braze hub assembly kana wadah jarum
Aplikasi 2nd: Braze tube ageung mun ngirining gabungan
Bahan: 1st Application: Steel hub assemb and jarum 0.1 ″ dia (2.5mm) 2nd Application: Steel tube 1 ″ OD (25.4 mm) sareng cincin
Hawa 1400 ºF (760 ºC)
Frékuénsi 325 kHz pikeun brazing jarum 0.1 ″ dia (2.5mm) 259 kHz pikeun cincin brazing kana tabung baja 1 ″ OD (25.4 mm)
Alat-alat • DW-UHF-4.5KW Sistim pemanasan induksi, dilengkepan
workhead jauh ngandung dua kapasitor .66 μF jumlahna 1.32 μF
• Dua coils pemanasan induksi, dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi dual ieu.

aplikasi 1st prosés: A dua-péngkolan hélik coil ieu dipaké pikeun panas assembly hub dina wadah jarum pikeun 10 detik. coil The concentrates panas dina hub hijina, sakumaha jarum nyaéta magnét sarta bahan hub mangrupakeun non-magnét. A leutik
diaméterna kawat braze ieu dipaké pikeun nyadiakeun Jumlah cukup braze nyieun beungkeut aesthetically pleasing kuat. aplikasi 2nd: A tilu-péngkolan hélik coil dipaké pikeun brazing pipah badag kana gabungan ring keur 3-5 menit. Hiji cingcin braze nyaeta
dipaké pikeun nyadiakeun Jumlah cukup braze nyieun beungkeut aesthetically pleasing.

Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Komo distribusi panas, nyadiakeun malah aliran alloy braze pikeun hiji beungkeut aesthetically pleasing
• kalenturan System ngamungkinkeun pikeun Unit sarua bisa dipake pikeun dua aplikasi béda nu hiji hemat cost.