Induksi Coping Coping Pikeun Bagéan Tambaga

Tujuanana Induksi Brazing Tambaga kana Tambaga bagian Spacer. Bahan-bahanna dipanaskeun nepi ka 2012˚F (1100˚C) dina 1 menit. Alat anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta mesin pemanas induksi DW-HF-45kw Bahan: Bagian tambaga: 0.55 "kandel x 1.97" panjang x 1.18 "lega x 0.2" panjang (kandel 14 mm & 50 mm panjang x 30 ... Maca deui

induksi baja stainless steel pikeun tambaga

Tujuan Induksi Brazing stainless steel kana tubing tambaga. Tujuanana nyaéta meunteun leyuran brazing induksi. Pelanggan milarian pikeun ngirangan cacat sareng kanggo lingkungan anu langkung bersih. Kusabab ukuran pipa anu béda sareng volume handap - évaluasi dilakukeun ku sistem brazing induksi. Alat uji1 Alat DW-HF-25kw mesin brazing induksi Bahan Tambaga ka stainless steel… Maca deui

Induksi Coping Coping kana Proses Stainless Steel

Indéks Frékuénsi Induksi Frékuénsi Tinggi pikeun Téknologi Proses Baja Stainless Tujuan Tujuan tina induksi brazing tambaga ieu kana stainless steel nganggo catu daya pemanasan induksi DW-UHF-40kw kalayan stasiun pemanasan khusus Peralatan DW-UHF-40KW Induksi Pemanasan Power Supply HLQ custom coil Kakuatan Parameter Konci: 23.65 kW Suhu: Kira-kira 1300 ° F (704) ° C Waktos: 3.5 menit Bahan-bahan Cooper… Maca deui

Induksi kutu tambaga kana pipa tambaga

Induksi Frékuénsi Tinggi tambaga Brazing kana pipa tambaga Tujuan Tujuan: Induksi Brazing tambaga kana pipa tambaga Alat-alat: DW-UHF-6KW-III induksi gén brazing manaskeun Bahan: Genep pipa Tambaga (9.5 mm) Kakuatan: 6 kW Suhu: 1475 ° F / 800 ° C Waktos: 20 detik Proses: Sistem brazing induksi genggem DW-UHF-6KW-III sareng robot tiasa sacara otomatis ngainduksi sababaraha sendi anu aya dina posisi anu parantos ditangtoskeun. Pikeun aplikasi brazing ieu a… Maca deui

tambaga induksi tambaga sareng rod kuningan

induksi brazing batang tambaga sareng kuningan Tujuan Induksi Brazing batang tambaga sareng kuningan sareng strips pikeun ngagentos operasi obor. Prosés obor anu ayeuna ngahasilkeun rereged anu kaleuleuwihi dina majelis, sareng meryogikeun pangwangunan anu réa saatos operasi brazing. Alat-alat DW-UHF-40KW frekuensi tinggi mesin brazing induksi Dua péngkolan buka buka konveyor Bahan • Kupon tambaga… Maca deui

Induksi Majelis Tambaga Brazing

Induksi Majelis Tambaga Brazing Jeung High Frequency Élmu sarta Equipment

Obyektif Brazing a assembly pangsi tambaga
Bahan Dua cangkéng tambaga 2 "(5cm) lébar x 4" (10.2cm) jangkung, basa tambaga 3 "(7.6cm) x 2" (5cm) sareng .5 "(1.3mm) kandel ku 2 saluran pikeun uprights ka ngageser kana, ngejah shims sareng fluks hideung
Hawa 1350 ºF (732 ºC)
Frékuénsi 200 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-20kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.0μF pikeun total 0.5μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik tilu péngkolan dipaké pikeun manaskeun dasar gempungan. Uprights tambaga sareng dua shims braze disimpen dina alur dina dasar sareng fluks hideung diterapkeun. Majelis disimpen dina coil sareng kakuatan diterapkeun salami 4 menit pikeun merangan kadua lampu dina tempatna.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Panas lokal anu gancang anu tiasa ngaminimalkeun oksidasi sareng ngirangan ngabersihkeun saatos gabung
• mendi konsisten tur repeatable
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Komo distribusi panas

Brazing bar Tambaga kalawan induksi

Brazing bar Tambaga kalawan induksi

Tujuan: Pikeun braze beus bar rakitan babarengan
Bahan: • 2 batang beus tambaga 6 ″ (152.4mm) lega, 2 ′ (609.6mm) panjang, 2
palang tambaga 6 ″ (152.4mm) lébar, 18 ″ (457.2) panjang & 3/8 ″ (9.65mm) kandel • prezex shim braze sareng fluks bodas
Hawa: 1292 ºF (700 ºC)
Frékuénsi: 80 kHz
Alat-alat • DW-UHF-60KW Sistim pemanasan induksi, dilengkepan
workhead jauh ngandung dalapan 1.0 μF kapasitor jumlahna 2.0 μF.
• Hiji induksi pemanasan coil, dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu

Prosés: A tilu-péngkolan hélik coil ieu dipaké pikeun panas assembly nu. Tilu preforms braze shim disimpen antara lempengan jeung fluks bodas geus dilarapkeun ka assembly nu. Éta dipanaskeun pikeun 5 menit merata ngalir di alloy braze. A sanggup, estetika pilari zone braze ayeuna tinggi dihasilkeun.

Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• konsistén diproduksi, kualitas bagian
• Panas kana bagéan éta dibagi saimbang antara potongan tambaga, sahingga pikeun malah ngalir tur pamakéan konsisten of braze
• Operasi bébas-tangan anu henteu meryogikeun operator anu trampil

Brazing pipah Tambaga ka Kuningan pas Jeung induksi

Brazing pipah Tambaga ka Kuningan pas Jeung induksi 

Tujuan: Pikeun make pemanasan induksi mun braze pipah tambaga ka kuningan pas maké kawat preform braze. Ngolah éta kajadian dina hiji atmosfer Nitrogén jeung gas hidrogén 4%. The preforms braze ngalembereh dina 1190 ° F, tapi sésa perlu diteundeun dihandap 1300 ° F. Bagian perlu diolah dina laju 175 mun 200 per jam nu ditarjamahkeun jadi 18 detik ti waktu pemanasan per bagian.

Ngukur Tembaga Bahan Ngukur 0.5 ″ OD sareng 2 ″ Panjang, Kuningan pas, Braze Preform, Teu Flux.

Suhu luhur 1190 ː F tapi teu ngaleuwihan 1300 ° F

Frékuénsi: 300 kHz

Alat-alat: DW-UHF-10KW kaluaran solid induksi kaayaan kakuatan pemanasan suplai kalawan tilu (3) busses, dalapan (8) kapasitor totaling 0.66 μF, sarta opat péngkolan hélik coil unik. Ngolah The kaluaran DW-UHF-10KW kaayaan padet kakuatan suplai sapanjang ku opat péngkolan hélik coil unik anu dipaké pikeun ngahontal hasil di handap.

Hasil • Atmosfir dipénta ieu disadiakeun dina jar bel ku supplying 95% nitrogén / 5% hidrogén dina laju 25-30 cfh. • Hiji siklus pemanasan ti ukur 10 detik éta perlu attain aliran braze cukup nu surpasses wates required of 18 detik.

Brazing Tambaga pipah kalawan induksi

Brazing Tambaga pipah kalawan induksi

Tujuanana: Pikeun meresihan tabung tambaga (3/8 ″ OD ku 2-4 ″ panjang) kana 3/8 ″ pas dina kirang tina 10 detik. Pemanasan kedah dilakukeun dina coil tipe kanal supados gampang dimuat bagéan.

Bahan Tambaga Tubing na pas kalawan Braze sarta tetep Silv Bodas Flux

Hawa 1300 ° F

Frékuénsi 215 kHz

Alat-alat DW-UHF-10kw kaluaran kaayaan padet kakuatan induksi suplai dilengkepan stasiun panas standar ngandung dalapan 0.33 μF kapasitor jumlahna 0.66μF, a trafo step handap, sarta dirancang husus pemanasan induksi coil.

Prosés DW-UHF-10kw kaayaan padet kakuatan induksi suplai éta setelan pikeun ngahontal hasil di handap: · 2.0 kW daya ieu langsung dimuat kana tube tambaga hasilna dina waktu panas tina 7.2 detik pikeun ngahontal 13000F dipikabutuh pikeun brazing.

Hasil & Ngolah gampang kahontal liwat desain coil tipe kanal unik anu diwangun ku tilu puteran tina tambaga 1/8 ″.